24 Top Chefs koken tijdens 24H Chefs voor het goede doel

24 Top Chefs koken tijdens 24H Chefs voor het goede doel

Op zondag 17 februari wordt voor de derde maal 24hrs Chefs georganiseerd. Een super initiatief van Top Chef Tjitze van der Dam (Persijn) die samen met 24 collega Chefs tijdens een kookmarathon geld wil ophalen voor het Rode Kruis.

De opbrengsten van deze inspanningen zullen worden ingezet door het Rode Kruis om wereldwijd mensen te helpen met voedselpakketten die op de vlucht zijn.
De Chefs bereiden tijdens deze 24uur durende marathon dus niet alleen eten, ze generen eten voor die mensen die zonder zo’n pakket niet kunnen overleven.

Ook niet heel verwonderlijk dat ieder jaar vele collega Chefs zich graag aanmelden voor dit unieke doel. Maar er is meer dan alleen fantastisch eten. Het gehele programma, dat plaats zal vinden in Juniper & Kin (Hotel QO Amsterdam), staat bol van gezelligheid.
Zo wordt het geheel, in blokken, aan elkaar gepraat door Rode Kruis Ambassadeurs; Irene Moors, Humberto Tan, Helga van Leur en Kaj van der Ree. Ook zijn er vele liveoptredens van onder andere Jim van der Zee en Barry Paf.

Mensen die het goede doel willen ondersteunen kopen een VIP arrangement tijdens één van de geboden timeslots. In een time slot zullen 3 Top Chefs samen zorgdragen voor een fantastisch 9-gangen menu. Daarnaast kan er eventueel deel worden genomen aan de online veiling.

Om exact 00:00 op zondag avond wordt de avond afgetrapt door Luc Kusters (Bolenius*), gevolgd door Dennis Kuipers (Vinkeles*) en Egon van Hoof (Mos Amsterdam *) sluit het eerste tijdslot af.
Tussen 03:00 – 06:00 koken André Gerrits (’t Amsterdammertje*), Jonathan Zandbergen (Merlet*) en Ronald Veldhuijzen (Tante Koosje*). Van 06:00 – 09:00 is het de beurt aan Jan Sobecki (Tribeca **), Jeroen & Marleen Brouwer (De Loohoeve*) en Dennis Huwaë (Daalder).

24 Top Chefs koken tijdens 24H Chefs voor het goede doel

Het “ontbijt” van 09:00 – 12:00 wordt verzorgd door Chris Naylor (Vermeer*), Maik Kuijpers (Carstens) en Alain Alders (De Vrienden van Jacob*). Soenil Bahadoer (De Lindehof**), Arturo Dalhuisen (The White Room *) en Sidney Schutte (Spectrum**) nemen het middag deel van 12:00 – 15:00 voor hun rekening. De namiddag (15:00 – 18:00) wordt verzorgd door Stefan van Sprang (Aan de Poel**), Lucas Rive (Lucas Rive*) en Roger Rassin (La Rive).

Gevolgd door Jaimie van der Heije (Jaimie van der Heije), Mike & Jim Cornelissen (Rijnzicht*) en Marcel van Lier (Latour*).

Ook de slot selectie misstaat zeker niet met Schilo van Coevorden (Taiko), Rik Jansma (Basiliek*) en Menno Post (Olivijn*).

Kortom een hele indrukwekkende lijst.
Maar hoe mooi, een avond uiteten, geëntertaind worden én zorgdragen voor voedsel voor de hulpbehoevende.

Wij gaan zeker kijken! Mocht je zelf ook willen reserveren of nieuwsgierig zijn naar de Chef’s of Veiling items? Ga dan zeker naar de site.

 
Juniper & Kin

Hotel QO Amsterdam
Amstelvlietstraat 4

Amsterdam