Rooftopbar Juniper & Kin

Rooftopbar-juniper-kin

In Maart opent rooftopbar Juniper & Kin bovenop het nieuwe hotel QO.

Dit hotel opent straks haar deuren in het Amstelkwartier in Amsterdam. Op de begane grond vinden we straks restaurant Persijn en dus boven op de 21e verdieping rooftopbar Juniper & Kin. Met een wijds uitzicht over Amsterdam kun je hier straks dus heerlijk cocktails nippen en een beetje loungen. Perfect voor als het straks weer koud wordt en we ons binnen moeten vermaken.

Michelinsterchef Luc Kusters (bekend van restaurant Bolenius) is betrokken bij het ontwikkelen van de kaart maar Alexander Brouwer zal als executive chef de scepter zwaaien in de keukens van zowel Persijn als Juniper & Kin. Die samenwerking belooft wat!

De kleine raw-food gerechten die ze hier straks gaan serveren zullen voornamelijk gaan bestaan uit ingrediënten die ze in hun eigen kas gaan kweken op het dak van het hotel. Volgens het Dutch Cuisine principe worden er straks groente, kruiden, vruchten en zelfs vis gehouden. De laatste is opvallend te noemen. In deze kas worden straks nieuwe technieken gebruikt en zal worden samengewerkt met de Landbouwuniversiteit van Wageningen.

We moeten nog heel even geduld hebben dus tot we hier kunnen gaan kijken maar wij houden je op de hoogte en zodra de openingsdatum bekend is dan komen we uiteraard met een update.

Juniper & Kin

QO Hotel

Amstelvlietstraat 2

Amsterdam

Tot Juniper & Kin open is kun je in die buurt cocktails drinken bij The Lobby Fizeaustraat. Daar heb je niet dat mooie uitzicht maar wel fijne cocktails en goed eten. Dat is natuurlijk ook belangrijk.