Strandbedje huren in Noordwijk

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Een strandbedje huren in Noordwijk kan bij verschillende strandtenten. Nog fijner is het om vooraf een strandbedje te reserveren. Je kunt deze bij sommige strandtenten online boeken zodat je gegarandeerd een lekker ligbed inclusief parasol en windscherm hebt. Voor een dagje strand kun je bij deze beachclubs in Noordwijk een strandbed huren:

BEACH

Bij BEACH heb je verschillende zones met ieder hun eigen service niveau en comfort.

Beneden op het strand: Hier kun je een plekje huren met een windscherm, parasol en twee ligbedden voor 35 Euro per dag. Deze plekken kunnen niet gereserveerd worden en gaan alleen op inloop bij de badman.

Balibedden Zuidterras: deze ligbedden kosten 25 Euro per dag en kunnen via de website gereserveerd worden en op inloop. Je ontvangt een hamamdoek in bruikleen. Bij deze bedden is geen service. Gasten kunnen voor eten en drinken terecht bij de take away bar.

Strandbedje huren in Noordwijk

BEACH

Balibedden BEACH terras: deze ligbedden kosten 35 Euro per dag en kunnen via de website gereserveerd worden en op inloop. Je ontvangt een hamamdoek in bruikleen. Bij deze bedden is wel service door middel van een QR code.

3 persoons Balibedden: dit bed kost 100 Euro per dag in totaal en kan via de website gereserveerd worden en op inloop. Je ontvangt een hamamdoek in bruikleen. Bij deze bedden is wel service door middel van een QR code.

Cabana: de cabana kost 150 Euro per dag en is geschikt voor 2 personen om te liggen of maximaal 4 personen om te loungen. Je ontvangt een hamamdoek in bruikleen. Bij deze bedden is wel service door middel van een QR code. Meer info vind je hier: Strandbedden – B.E.A.C.H. Noordwijk

Strandbedje huren in Noordwijk

BEACH

Tulum, Witsand en Branding

Deze 3 strandtenten hebben hetzelfde concept (want dezelfde eigenaar). Hier kun je helaas geen ligbedje reserveren dus hier is het first come first serve. Op het verhoogde strand bij de strandtent kun je luxe strandbedden huren voor 20 Euro per luxe strandbed + € 5 Euro parasol, hier zijn geen windschermen. Op het lagergelegen strand bij de zee huur je een set van een windscherm, 2 ligbedden voor 45 Euro. Daarnaast hebben deze strandtenten ook comfortabele en gratis strandstoelen in het self service gedeelte op het strand.

Strandbedje huren in Noordwijk
Branding

Bries

Wil je een luxe strandbedje huren in Noordwijk? Dan is Bries zeker een aanrader. Rob de Badman heeft van april tot september zijn ligbedden en windschermen klaar staan. Deze bedjes huur je met een comfortabel matras en evt een parasol. Fantastisch vinden we hier de service op het strand. Via een QR code bestel je gemakkelijk een drankje of iets te eten, en dan komt de beach boy het bij je strandbedje brengen. Op en top service!

Een luxe strandset bestaat uit 1 king-size windscherm, 2 comfortabele strandbedden met stoffen matras inclusief hoofdkussentje, 1 parasol en  3 tafeltjes. De set kost 55 Euro. Een los houten ligbed met matras op het zonneterras kost 15 Euro.

Strandbedje huren in Noordwijk
Zonneterras Bries

Breakers Bell’Agio – Huis ter Duin

Bij Grand hotel Huis ter Duin kunnen hotelgasten natuurlijk een strandbedje reserveren. Daarnaast kunnen walk-ins op de dag zelf een strandbedje huren. Voor een set van twee bedden, een windscherm en een parasol betaal je 40 Euro per dag. Een extra ligbed is 15 Euro per dag en een extra handdoek 10 Euro per dag. Bij de beachbar zijn trouwens ook een aantal gratis Peroni strandstoelen beschikbaar voor het nuttigen van een drankje, dus doe daar je voordeel mee.

De leukste strandtenten in Noordwijk
Breakers Bellagio

Lees hier de hele lijst met strandtenten in Noordwijk en boetiekhotel Benedict.

Ben je op zoek naar een strandtent in Bloemendaal, Zandvoort of Scheveningen? Check dan dit lijstje met strandtenten aan de Nederlandse kust.