CONTACT

The Citizen is ontstaan uit liefde voor de gastronomie. In het online magazine vind je dan ook veel inspiratie op het gebied van fine-dining, de lekkerste wijnen en luxe reizen. Levensgenieters en culinair gelijkgestemden zijn hier dus aan het juiste adres voor goede tips. De fundering van het blog ligt bij liefde voor wijn en spijs dus we delen alleen die restaurants en wijnen waar we zelf blij van worden.

Samenwerken met The Citizen

We gaan graag samenwerkingen aan voor de lange termijn. Hierbij combineren we content op de website met verschillende posts op social media. Hierdoor bereik je het beste resultaat. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Of het nu gaat om een uitgebreide restaurant review, het uitlichten van een uniek gerecht, een mooie wijn, een reisbestemming of een leuke give-away. Mail ons! Op basis van je aanvraag zullen wij (indien het aansluit bij The Citizen filosofie) een passend voorstel doen voor jullie doelgroep. Neem contact op via severine@thecitizen.nl.

Over founder Severine Verhallen

Over The Citizen

Op haar platform deelt Severine haar culinaire belevenissen in hometown Amsterdam en soms een beetje daarbuiten. De van origine Brabantse belandt na de hotelschool en een paar jaar in het buitenland te hebben gewerkt in Amsterdam. Hier ontstaat de culinaire verslaglegging vanuit passie voor eten en drinken. Als wijnliefhebber pur sang (SDEN 3 gecertificeerd) zoekt Severine altijd naar de ultieme wijn-spijscombinatie. Zonder een goed glas wijn is een culinaire beleving niet compleet.

Boek Aan de Kust

Naast het blog is er ook een boek verschenen met hotel en restaurant tips. In het boek Aan de Kust neemt Severine je mee naar haar favoriete plekken aan de Nederlandse kust. In totaal zijn dit wel meer dan 200 bijzondere adressen. Om te overnachten aan de kust, dineren op het strand en de leukste strandtenten van Nederland. Maar ook wat je allemaal voor leuks kunt doen in de omgeving. Alles wat je nodig hebt voor een vakantie in eigen land. Het boek bestel je o.a. via Bol.com.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Contributors van The Citizen

Inmiddels schrijven een aantal bevlogen foodies voor The Citizen.  In Amsterdam werken Charlotte Wierdsma, Lisa Schols en Anna Gerwe al jaren mee aan het platform. In Den Haag weet Angela Imhof alle ins & outs. Voor The Citizen Rotterdam zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe contributor. Mocht je willen solliciteren dan kun je een mailtje sturen naar severine@thecitizen.nl

Volg The Citizen ook op Instagram en Facebook!