Erik en Juliën van Loo openen Foodshed in de Foodhallen Rotterdam

Erik en Juliën van Loo openen Foodshed in de Foodhallen Rotterdam

We schreven hier al even over de nieuwe Foodhallen in Rotterdam. Vers van de pers kunnen we nu de eerste namen delen van de stands. Niemand minder dan Erik en Juliën van Loo openen hier binnenkort hun Foodshed.

Deze nieuwe locatie komt onder de vleugels van restaurant Parkheuvel**. Vader en zoon Van Loo gooien het hier alleen even over een andere boeg en gaan in de Foodhallen te gek streetfood serveren. Het wordt toegankelijk en betaalbaar maar het krijgt wel de smaak van twee sterren. Want het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Denk kreeftenworstjes op boterpuntjes, bonbons van rundvlees met aardappelsalade en pulled pork – yum! – en ravioli van linzen. Allemaal kleine bites die je zo uit het vuistje op eet. In de stand komen zo’n 40 krukken en bij mooi weer kun je op het grote terras terecht. Hello summer!

Uiteraard hoort er bij al dit lekkers ook een goed glas wijn of zelfs champagne. Hier is dus ook aan gedacht want de Foodhallen Rotterdam krijgt een heuse wijn- en champagnebar. De Foodhallen Rotterdam

Wij hebben nu al zin in de opening. Dit wordt goed toeven aan de Wilhelminakade. Lees hier meer over de komst van de Foodhallen Rotterdam.

De Foodhallen Rotterdam

Wilhelminakade 52-58

Rotterdam

Lees ook: Nieuwe restaurants in Rotterdam, brunchen in Rotterdam en Rolph’s Deli by HMB.