Brunch in Rotterdam

All day breakfast bij Rolph’s Deli by HMB

Brunchen is razend populair. In het buitenland is het al jaren een gewoonte en sinds een paar jaar zijn wij ook helemaal overstag. Veel zaken spelen hier dus op in met keuze uit een echte boozy brunch of de meer relaxtere variant. Dit zijn de leukste plekken voor een brunch in Rotterdam.

Bertmans – Top plek voor een goede brunch in Rotterdam. Neem hier bijvoorbeeld de brunchplatter, pannenkoekjes of het toast met een gepocheerd eitje en avocado. Lekker!

Guliano – Hier staat men graag even in de rij om een van de lekkerste broodjes van de stad te eten. Hun Bistecca met dungesneden gebraden runderrib met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise is super bekend en om je vingers bij op te eten. Maar eigenlijk geldt dat voor zo’n beetje alles wat ze hier serveren. Een aanrader dus als je in de buurt van de Meent bent.

Brunchen in Rotterdam
Lot en Daan

Rolph’s Deli by HMB – Wat een leuk plekje aan de Kop van Zuid! Rolph en Chantal hebben al jaren het succesvolle restaurant HMB en daar is hun deli later bijgekomen. De hele dag kun je hier terecht voor een ontbijt, brunch en lekker lunch gerechten. Lees hier meer over de deli.

Baker & More – Hip zaakje met veel lekkere en gezonde opties op de kaart zoals granola bowls, Hi Chia cocoats pudding. Daarnaast kun je zelf je salade of broodje laten samenstellen. Create it yourself is het motto! Ze hebben trouwens ook een hele leuke winkel Baker’s Dough, waar je de allerleukste dough creaties kunt maken. De ultieme guilty pleasure!

Lot & Daan – Een van de leukste brunchzaakjes van Rotterdam. Je eet hier super lekkere bowls, bananenpannenkoekjes en wentelteefjes met fruit. Lot & Daan is ook meteen een geschikte locatie om met een grote groep te brunchen. Ideaal voor een verjaardag of een babyshower!

Check ook deze tips voor de beste sushi van Rotterdam.

Brunch in Rotterdam

Mangiare – Hier krijg je een heerlijke uitgebreide Italiaanse brunch, met de fijnste antipasti en pasta’s. Met een restaurant aan de Van Oldenbarneveltstraat en een aan de Pannekoekstraat is er altijd wel ergens een plekje te bemachtigen.

Op het dak – Je bruncht hier op het dakterras pal naast de moestuin waar ze zelf hun groenten en kruiden verbouwen. Bij deze spot vind je vooral hele gezonde gerechten op de kaart.

Hotel New York – Uitgebreid brunchen op het zonnige terras aan de Maas. Met een plateau fruits de mer, glas wijn in je hand en een heerlijk weids uitzicht kun je je hier uren vermaken. Blijft een aanrader dit terras.

Brunch in Rotterdam

MangiareLof der Zoetheid – Dit is een leuke plek voor de zoetekauwen onder ons. Moeder en dochter Anastasia en Elena verzorgen hier een fijne brunch inclusief een ruime keuze aan fijne zoetigheden. Dit is je plek voor een zoete brunch in Rotterdam.

Dit zijn wat ons betreft de leukste plekken voor een brunch in Rotterdam. Hebben we er eentje over het hoofd gezien? Laat het ons dan weten via info@thecitizen.nl

Lees ook de leukste terrassen en restaurants van Rotterdam.

Ga je binnenkort een weekend naar de Nederlandse kust? Dan is mijn boek Aan de Kust iets voor jou! Hierin staan meer dan 200 adressen om aan de Nederlandse kust te overnachten, eten, drinken en leuke dingen te doen. Je bestelt het boek o.a. bij Bol.com.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust