All day breakfast bij Rolph’s Deli by HMB

All day breakfast bij Rolph’s Deli by HMB

Rolph’s Deli is vanaf vandaag officieel geopend. Ondernemers Rolph en Chantal zijn de drijvende kracht achter een van de beste restaurants van Rotterdam namelijk HMB Restaurant. Ondanks dit enorme succes wilden deze horecaondernemers nog meer. En die wens is vandaag werkelijkheid geworden met de opening van hun Deli in het Seattle gebouw. Op steenworp afstand dus van HMB.

Bij Rolph’s Deli kun je de hele dag terecht voor de lekkerste ontbijtjes, brunch en lunch. Wat het tijdstip van de dag ook is je eet hier heerlijke wentelteefjes, pannenkoeken, eggs Benedict, salade bowls en broodjes. All day breakfast & lunch dus. Uiteraard is er ook goede kop koffie gedacht en serveren ze super verse slow juices en smoothies. Een opvallende shot op het menu is de Beauty shot! Daar willen we iedere dag wel een dosis van. All day breakfast bij Rolph’s Deli by HMB

Rolph’s Deli is iedere dag geopend van 8.00 – 17.00. Dus je kunt bij Rolph’s in de zaak ontbijten en lunchen of gewoon iets “to go” bestellen. Ideaal!

Wil je dan toch liever uitgebreid lunchen met een lekker glaasje wijn? Loop dan door naar restaurant HMB want daar zit je nog altijd top voor een lekkere lange lunch.

Rolph’s Deli by HMB

Oude Reuchlingweg 974

Rotterdam

Lees ook: De beste restaurants in Rotterdam en nieuwe restaurants in Rotterdam.