Long Lasting Lazy Sunday Lunch bij Restaurant Parkheuvel

Long Lasting Lazy Sunday Lunch bij Restaurant Parkheuvel

Heerlijk in stijl bijkomen van een drukke week op zondag? Bij Parkheuvel in Rotterdam kan dat tegenwoordig wel op een heel fijne manier!

Sterrenrestaurant Parkheuvel introduceert namelijk de Long Lasting Lazy Lunch waarbij je úren lang kunt genieten van een heerlijke lunch en dito wijnen. Even heerlijk en gezellig met vrienden en familie bijkomen op de zondag. Zodat je na afloop ook weer helemaal ready bent voor de nieuwe week die gaat komen. Long Lasting Lazy Sunday Lunch bij Restaurant ParkheuvelSterrenchef Erik van Loo kwam op het idee voor deze ‘lazy Sunday’ lunch door een vaste gast die standaard de hele zondag uittrekt voor een lunch in Parkheuvel. “Zo’n uitgebreide lunchcultuur bestaat eigenlijk nog niet in Rotterdam en daar willen we graag verandering in gaan brengen. Want dat je doordeweeks geen tijd hebt om uitgebreid te lunchen is logisch, maar de zondag leent zich hier juist uitstekend voor,’’ aldus van Loo.

Met het mooie weer in het vooruitzicht kun je er de zomermaanden ook nog eens heerlijk buiten vertoeven op het mooie terras. Lekker in het zonnetje met uitzicht op het prachtige park en de Maas. Long Lasting Lazy Sunday Lunch bij Restaurant ParkheuvelDe Long Lasting Lazy Lunch wordt aangeboden in vier-, zes- of achtgangen. Zo kun je zondags dus wel tot zes uur lang genieten van de signature dishes van de sterrenchef. Verheug je maar vast op mooie gerechten zoals reerugfilet met appel, rode kool, chartreuse en reejus. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor visgerechten of vegetarische varianten. Voor ieder wat wils dus. Af en toe zal de Long Lasting Lazy Lunch een speciaal thema hebben. Dat kan verschillen van een centraal ingrediënt, als asperge of wild, tot een heuse Big Bottle Party. Een van de recente thema’s waarbij Van Loo de sterren van de hemel kookte met andere bekende sterrenchefs uit binnen- en buitenland.  

Over Parkheuvel
Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van chef-kok Erik van Loo. Hij staat sinds 2006 aan het roer van het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad. Het restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast.

Parkheuvel

Heuvellaan 21

Rotterdam

Lees ook: Restaurants in Rotterdam en twee sterrenrestaurant Fred in Rotterdam ondergaat een restyling.

Binnenkort opent het nieuwe restaurant The Millen van Michelinsterchef Wim Severein in Rotterdam.