Tweesterrenrestaurant Fred in Rotterdam ondergaat een restyling

Tweesterrenrestaurant Fred in Rotterdam ondergaat een restyling

Restaurant Fred aan de Rotterdamse Honingerdijk is de afgelopen weken flink onder handen genomen en heeft een gehele restyling ondergaan.  Het tweesterrenrestaurant, vernoemd naar eigenaar en chef Fred Mustert, behoort al zo’n 10 jaar tot de top van Nederland. De eerste ster werd in 2010 al behaald en in 2014 werd het harde werk beloond met een tweede ster. Een geweldige prestatie.

Maar na 10 jaar werd het toch tijd voor wat verandering van het interieur. Fred wilde geen hip trendgevoelig interieur, maar een bijzonder en stijlvol interieur met een exclusieve uitstraling. Rrestaurant Fred in Rotterdam ondergaat een restylingOok al is het niet te trendy geworden er zijn wel een paar eye catchers toegevoegd. In het restaurant is een super strakke wijn-humidor geplaatst. Een top plekje dus voor de sommelier. Daarnaast kon de kaastrolley natuurlijk niet ontbreken. Fred staat bekend om zijn geweldige kazen en heeft hier zelfs meerdere onderscheidingen voor in de wacht weten te slepen de afgelopen jaren.

Maar waar uiteindelijk echt om draait bij restaurant Fred dat zijn de gerechten. En die zijn onverminderd goed. Op de kaart plaatjes van gerechten zoals de coquille met een beetje Waldorf en iberico. Dit prachtige gerecht wordt geserveerd met een Château Fuissé Mâcon Villages 2015. Tweesterrenrestaurant Fred in Rotterdam ondergaat een restyling

Mocht je nog niet op het puntje van je stoel zitten bij het zien van de foto van de coquille dan wordt je vast heel blij bij de gedachten aan het gerecht met tarbot, ossenstaart en morille. Hierbij loopt het water je al meteen in de mond. Hierbij wordt gekozen voor een mooie Spätburgunder uit 2015 geserveerd van Shelter Winery.

Goddelijke gerechten dus en met zijn vernieuwde inrichting is Fred absoluut on top of his game. Restaurant Fred in Rotterdam ondergaat een restyling

Restaurant Fred
Honingerdijk 263-265

Rotterdam

Lees ook: Restaurants in Rotterdam en de aankondiging over het nieuwe restaurant van Wim Severein dat binnenkort opent in Rotterdam.  De allernieuwste restaurants van Rotterdam vind je in dit overizcht.