Winterterras met heaters in Amsterdam

Corona proof winter terras met heaters in Amsterdam

Een verwarmd terras is de plek om nu nog enigszins corona proof buiten te kunnen borrelen of lunchen. Veel terrassen met heaters mogen dit jaar langer open blijven van de gemeente. Dus met een beetje geluk zitten we er deze herfst en winter nog warmpjes bij buiten. Met dank aan de dekentjes en heaters op het winterterras.

Ron Gastrobar

Ron Blaauw heeft er flink werk van gemaakt en komt met een fantastisch winterterras aan de Sofialaan. Het terras is uitgerust met  een goede overkapping, een houten vloer en gezellige aankleding zodat je in style kunt lunchen of dineren. Hier zit je er warmpjes bij!

De Plantage

Voor ontbijt, lunch, diner en alles wat daar tussen zit kun je nu op het winter terras van De Plantage terecht. Ze hebben een super mooie overkapping laten maken waar je helemaal corono proof zit. In de avond gaan de lichtjes gezellig aan en wordt het extra sfeervol. Je vindt De Plantage naast Artis. Ook een aanrader om naartoe te gaan trouwens.

Corona proof winter terras met heaters in Amsterdam
De Plantage

Pacific

In het Westerpark is Pacific een van de plekken met een verwarmd terras. Onder de parasols vind je een mix van kleine tafeltjes en hoge bartafels. Combineer een bezoek aan dit terras bijvoorbeeld met een wandeling door het Westerpark.

Van Dam Brasserie

Op het terras van Van Dam is iedere dag zoete inval. Er heerst een hoog ons kent ons gehalte maar dat maakt het extra gezellig. Je zit hier comfortabel onder de grote parasols en luifel. De gashaarden tussen de tafels zorgen voor een extra knus gevoel.

George WPA

Onder de luifel en met heaters op het terras is dit een plekje waar je nog lang buiten kunt blijven zitten. Voor een kopje koffie, lunch of een borrel is dit een fijn terras in oud-zuid.

Corona proof winter terras met heaters in Amsterdam

Brasserie De Joffers

Al jaren is dit overdekte terras op de hoek van de Cornelis Schuystraat super populair. Je zit hier heerlijk beschut en warm dus de uitgelezen plek voor een lunch of een drankje. Dus op naar Joffers!

Corona proof winter terras met heaters in Amsterdam
Pacific

Morgan en Mees

Deze spot tipten we ook al in onze zomerse terrassenlijst. Mijn favoriete spot het hele jaar door voor lunch of een drankje. En gelukkig hebben ze een heel gezellig verwarmd terras met een luifel en warmtelampen.

Zijn we een mooi winter terras met heaters vergeten? Mail dan je tip naar severine@thecitizen.nl

Lees ook: de leukste terras van Amsterdamrestaurants in Amsterdam Oost, restaurants in de Houthavens of in De Jordaan.