Tessa’s Mealprep Service. Gezonde maaltijden voor thuis

Tessa’s Mealprep Service. Gezonde maaltijden voor thuis

Wil een extra gezonde leefstijl hanteren of zelfs afvallen? Dan is Tessa’s Mealprep Service interessant voor jou. Oprichtster en mealprepper Tessa is personal trainer, voedingsdeskundige en coach. Deze combinatie van kennis maakt dat ze een gepersonaliseerd menu voor je kan maken die aansluit op jouw behoefte.

Tessa’s Mealprep Service biedt jou de mogelijkheid om heel gemakkelijk een verantwoord menu in huis te halen. Je bestelt het weekmenu online en dan brengen ze je bestelling thuis of zelfs in de sportschool zoals Vondelgym in Amsterdam. Werk jij samen met een sportcoach en wil je een bepaald resultaat behalen? Dan is het goed om te overleggen welk menu het beste aansluit op jouw behoefte.

Tessa’s Mealprep Service. Gezonde maaltijden voor thuis

De maaltijden zijn super gezond en hebben veel groenten en proteïnen. Je kunt kiezen tussen high carb of low carb, maar als je het graag wil afwisselen ivm een  drukke werkdag of sportschema dan kan dit ook.

Tessa’s Mealprep Service. Gezonde maaltijden voor thuis

Ik mocht een aantal maaltijden proberen en koos voor low carb. Want al probeer ik regelmatig te sporten en bewegen. Er is in april toch een corona kilo of wat blijven plakken. Opletten dus! Mijn menu bestaat deze week uit 4 maaltijden. Op dag 1 eet ik verse groenten met verse zalm in nori. Dag 2 een wrap gevuld met ceasar salade. Dag 3 boerenkool met pompoen en gegrilde kip en als laatste op dag 4 vegan kip met sojasaus, sesam en groenten. `Tessa’s Mealprep Service. Gezonde maaltijden voor thuis

De gerechten hebben weinig koolhydraten en steeds maar rond 400 calorieën. Ideaal voor (in mijn geval) een paar balansdagen. Het belangrijkste; je hebt een voldaan gevoel en het zijn lekkere gezonde maaltijden.

Dus of je nu een druk bestaan hebt en niet aan koken toe komt, op je voeding let ivm een sportschema of dieet. Tessa’s Meal Prep is een goed idee. Je kunt al beginnen met 1 week dus je zit niet vast aan een langdurig abonnement. Je start met 4, 5 of 6 maaltijden met een keuze uit vlees, vis of vegan. Dit menu is eventueel zelfs aan te vullen met lunch en een gezonde snack. Voor 4 maaltijden per week betaal je 44,- en voor 5 maaltijden 55,-. Via deze link zie je het complete overzicht van de kosten bij het aantal maaltijden naar keuze.

(Tessa’s Mealprep Service bezorgd momenteel alleen in Amsterdam.)

Lees ook: online sushi sushi bestellen.