De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner in coronatijd

De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner in coronatijd

Restaurants hebben helaas tijdelijk hun deuren moeten sluiten. En wat balen we daar allemaal van. Laat dat gezegd zijn. We moeten er maar weer het beste van maken thuis en daar helpt een prachtig thuismenu van top restaurants wel bij. We gaan de komende weken op onderzoek uit en selecteren een aantal mooie dinerboxen om met jullie te delen. De chefs hebben het meeste werk gedaan en jij hoeft alleen nog maar de laatste hand te leggen aan deze gerechten. Dus leg een lekkere fles wijn koud (of nog beter, bestel deze bij je menu) en dek je tafel met je mooiste servies. Et voilà, je thuisrestaurant is klaar.

@MOSsfeer

Egon van Hoof heeft een heel mooi 4- of 5-gangen menu gemaakt. Dit kun je zelfs nog aanvullen met kaas als extra dessert. Sommelier Danilo kan je ervaring compleet maken met zijn selectie van mooie bijpassende wijnen. De menu’s wisselen iedere 2 weken. Afgelopen week hebben we het menu thuis klaargemaakt en dat was op en top genieten! Lees hier de uitgebreide review over deze ervaring.

De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner in coronatijd
@MOSsfeer

Breda at Home

Tijdens de vorige lockdown hebben we Breda at Home mogen ervaren. Deze box bestaat uit een 4-gangenmenu voor 35,-. De review over het menu dat we in mei hebben getest vind je hier. De gerechten zijn super smaakvol en gemakkelijk om te bereiden. Je krijgt alle ingrediënten in plastic bakjes met kleurcode. In de beschrijving staat heel duidelijk welke handelingen je nog zelf moet uitvoeren. Er is ook een volledig vegetarisch 4-gangenmenu beschikbaar. De gerechten zijn redelijk low carb dus ik zou adviseren om het brood met boter erbij te bestellen. Het thuismenu bestellen doe je hier.

Breda at Home
Breda at Home

Okura at Home

Restaurants Yamazato en Sazanka in Okura hotel Amsterdam serveren gerechten uit de authentieke Japanse keuken. Een aantal van deze top gerechten zijn nu te bestellen via Okura at Home. Vanuit Yamazato de beste sushi van Amsterdam en van Sazanka probeerden we de Waguy beef en dorade in zoutkorst. Top producten en heerlijke gerechten om thuis klaar te maken. Lees hier meer over de gerechten van Sazanka.

Okura at Home. Bestel authentieke Japanse gerechten van Yamazato en Sazanka voor thuis
Okura at Home

Thuis met Daalder

Dennis Huwaë stelt iedere week een super mooi menu samen voor de dinerbox van Daalder. Je kunt kiezen uit het reguliere menu of het vegetarische menu.  Team Daalder heeft het meeste werk gedaan. Zelf moet je nog wat gerechten opwarmen en de borden mooi opmaken maar dit isniet moeilijk. De box komt met goede online uitleg van Dennis en een leuke Spotify playlist. Je kunt Thuis met Daalder voor 59,- p.p. afhalen bij Edel by Dennis of Daalder.

De luxe dinerbox voor thuis
Choux

Choux at Home

Van donderdag t/m zondag kun je hier het 3-gangen do it yourself menu ophalen. In het menu vooral veel groente, dit is waar de keuken van Merijn bekend om staat. De gerechten staan een aantal weken op het menu en worden dan afgewisseld. Ben je fan van natuurwijn? Bestel dan een bijpassende fles wijn bij het menu.

De komende weken gaan we nog meer dinerboxen testen thuis. Daarna volgt de review vanzelf in dit lijstje. En check in de tussentijd ook mijn Instagram voor de laatste updates.

Heb jij nog een tip voor een thuismenu dat ik echt moet proberen? Mail dan naar severine@thecitizen.nl