De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner in coronatijd

De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner in coronatijd

Restaurants hebben helaas hun deuren weer moeten sluiten. En wat balen we daar allemaal van. Laat dat gezegd zijn. We moeten er maar weer het beste van maken thuis en daar helpt een prachtig thuismenu van top restaurants wel bij. We gaan de komende weken op onderzoek uit en selecteren een aantal mooie dinerboxen om met jullie te delen. De chefs hebben het meeste werk gedaan en jij hoeft alleen nog maar de laatste hand te leggen aan deze gerechten. Dus leg een lekkere fles wijn koud (of nog beter, bestel deze bij je menu) en dek je tafel met je mooiste servies. Et voilà, je thuisrestaurant is klaar.

De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner in coronatijd

Breda at Home

Tijdens de vorige lockdown hebben we Breda at Home mogen ervaren. Deze box bestaat uit een 5-gangenmenu voor 49,-. De review over het menu dat we in mei hebben getest vind je hier. De gerechten zijn super smaakvol en gemakkelijk om te bereiden. Je krijgt alle ingrediënten in plastic bakjes met kleurcode. In de beschrijving staat heel duidelijk welke handelingen je nog zelf moet uitvoeren. Er is ook een volledig vegetarisch 5-gangenmenu beschikbaar. De gerechten zijn redelijk low carb dus ik zou adviseren om het brood met boter erbij te bestellen. Het thuismenu bestellen doe je hier.

Breda at Home
Breda at Home

Okura at Home

Restaurants Yamazato en Sazanka in Okura hotel Amsterdam serveren gerechten uit de authentieke Japanse keuken. Een aantal van deze top gerechten zijn nu te bestellen via Okura at Home. Vanuit Yamazato de beste sushi van Amsterdam en van Sazanka probeerden we de Waguy beef en dorade in zoutkorst. Top producten en heerlijke gerechten om thuis klaar te maken. Lees hier meer over de gerechten van Sazanka.

Okura at Home. Bestel authentieke Japanse gerechten van Yamazato en Sazanka voor thuis
Okura at Home

Thuis met Daalder

Dennis Huwaë stelt iedere week een super mooi menu samen voor de dinerbox van Daalder. Je kunt kiezen uit het reguliere menu of het vegetarische menu.  Team Daalder heeft het meeste werk gedaan. Zelf moet je nog wat gerechten opwarmen en de borden mooi opmaken maar dit is niet moeilijk. De box komt met goede online uitleg van Dennis en een leuke Spotify playlist. Je kunt Thuis met Daalder voor 64,- p.p. afhalen bij Daalder of gewoon thuis laten bezorgen.

De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner in coronatijd
Thuis met Daalder. Credits: Lyan van Furth – LVFFood

Choux voor thuis

Van donderdag t/m zaterdag kun je hier het 3-gangen do it yourself menu ophalen. In het menu vooral veel groente, dit is waar de keuken van Merijn bekend om staat. De gerechten staan een aantal weken op het menu en worden dan afgewisseld. Ben je fan van natuurwijn? Bestel dan een bijpassende fles wijn bij het menu.

De luxe dinerbox voor thuis
Choux

Rijks at Home

Het make-away menu van Joris Bijdendijk bestaat uit 3 gangen en vervandert wekelijks. Er is tevens een volledig vegetarische box beschikbaar. In beide boxen zit het signatuur gerecht van de chef: millefeuille van rode biet met beurre blanc. Een goddelijk gerecht!!

De luxe dinerbox voor jouw thuisdiner

Lees ook: Wils at Home of de Indonesische rijsstafel van Ron Blaauw.

Check ook mijn nieuwe boek Aan de Kust, je bestelt hem o.a. bij Bol.com:

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust