The Avocado Show Boutique in Amsterdam Zuid

The Avocado Show Boutique in Amsterdam Zuid

The Avocado Show is een van de meest vernieuwende en succesvolle restaurants dat in 2017 opende in Amsterdam. Sinds de opening stonden mensen iedere dag weer in de rij te wachten op een tafeltje. On Nederlands kun je wel zeggen. En eerlijk is eerlijk, het zijn nu ook vooral toeristen die in de rij wachten want daar zijn Amsterdammers niet zo aan gewend. Wachten voor een restaurant? Nou nee dan gaan we wel naar een andere zaak of we bestellen gewoon online.

To go, to stay or to deliver

En dat bestellen dat kan vanaf nu super snel bij de nieuwe The Avocado Show Boutique aan de Willemsparkweg in Zuid. Hier kun je je salade, avocado toast en mijn favoriet The Avo Garden bestellen om meteen mee te nemen, te laten bezorgen of snel ter plaatse op te eten. Dus als het goed is hier geen lange rijen maar gewoon snel in en uit. Kijk, daar houden Amsterdammers nou van! De boutique is trouwens ook de perfecte spot om een lekkere en gezonde maaltijd te halen voor een picknick in het naastgelegen Vondelpark.

The Avocado Show
The Avocado Show

Vorig jaar ben ik bij de vestiging aan de Daniel Stalpertstraat geweest voor een uitgebreide lunch. Lees hier wat ik toen van de fleurige creaties van chef Jamie van Heije vond.

Internationale ambities

De succesformule is niet onopgemerkt gebleven. Binnen no time waren de prachtige Instagrammable creaties van The Avocado Show bekend over de hele wereld. Inmiddels zijn ondernemers Ron Simpson en Julien Zaal met diverse partners in gesprek om vestigingen in het buitenland te openen. Dus wie weet vinden we de creaties binnenkort wel in Dubai, Sydney en Singapore.

The Avocado Show Boutique

Willemsparkweg 152-H

Amsterdam

Lees ook: We Love The Avocado Show en de leukste restaurants in Westerpark of dineren in de avondzon in Amsterdam.