We Love The Avocado Show

The Avocado Show

The Avocado Show is een van de nieuwste en echt een te gekke hotspot midden in de Pijp. Het is de eerste avocadobar ter wereld en hij is hot….heel hot! Het is gewoon on-Amsterdams want er staat de hele dag een rij mensen voor de deur te wachten om hier te mogen eten.  Daar dromen veel ondernemers natuurlijk van en het is de vrienden Ron Simpson, Julien Zaal en chef Jamie van Heije gelukt. Wat een succes is deze zaak.

Bij The Avocado Show draait het dus volledig om gerechten met deze bekende groene vrucht. Het idee is echt te gek en die gerechten zijn dus mega lekker! Van prachtige poké bowls tot kleine hamburgertjes tot The Avo Garden maar ook een eenvoudiger broodje kip met avocado passeren hier de revu. Allemaal super mooi opgemaakt en onwijs smaakvol. Avocado is best wel machtig maar als je nog een plekje hebt voor het dessert dan is de Blind date echt een aanrader. Dit is uiteraard avocado gevuld met dadels, anijs en citrus. Ik zou zeggen lekker samen delen want het is best wel een flinke portie.

We hebben niets anders dan liefde dus voor The Avocado Show. Absoluut de moeite waard om toch even voor in de rij te gaan staan.

The Avocado Show

Daniel Stalpertstraat 61

Amsterdam