Terrashangen bij Strandzuid in Amsterdam

Terrassen in Amsterdam

Vorig jaar werd Strandzuid volledig verbouwd en voorzien van een nieuwe look. Al 10 jaar lang is deze plek een van de leukste stadsstranden van Amsterdam. De hele dag door is het hier goed toeven. Of je nu komt chillen op een van de strandbedjes of aanschuift voor een borrel of om een hapje te eten, je zit hier relaxed.

Onder de bomen met gezellige Balinese hanglampen zit je met deze warme dagen lekker koel. En voor de echte zonaanbidders zijn er meer dan genoeg plekken waar je tot in de late uurtjes nog in de zon kunt zitten. Zoals je dat bij een stadsstrand mag verwachten is de kaart van Strandzuid niet te complex. Maar er is meer dan voldoende keuze voor de lekkere trek. Onder het mom van Surf, Turf en Earth worden de vis, vlees en vega gerechten gepresenteerd. En dan krijg je bowls met zalm, edamame, avocado en quinoa of grill gerechten uit de Josper en gezonde salades. Met een biertje of glas wijn (pak voor de MIP!) in je hand zit je hier goed. Je kunt hier ultiem terrashangen. Strandzuid staat niet voor iets in ons favorietenlijstje met terrassen in Amsterdam en dineren in de avondzon. Kortom, wij komen hier graag.

Strandzuid

Europaplein 22

Amsterdam

PS. Strandzuid heeft ook een aanlegsteiger voor je bootje. Dus een stop is hier zo gemaakt. Terrashangen bij Strandzuid in AmsterdamLees ook: De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust en de leukste beach clubs in Marbella.