Beach clubs in Marbella

Beach clubs in Marbella

Marbella heeft een aantal hele leuke beach clubs. Keuze genoeg van helemaal over the top tot iets meer relaxed. Voor iedere mood is er wel een fijne club te vinden. Dit zijn de leukste beach clubs in Marbella.

1.Ocean Club – Net buiten Puerto Banus vind je deze luxe beach club. Je vindt hier vooral van die grote witte ligbedden rondom het enorme zoutwaterzwembad waar je lekker op kunt loungen. Hier is het echt zien en gezien worden. Het is een ervaring om hier een dagje door te brengen. Al hangt daar wel een prijskaartje aan want van alle beach clubs in Marbella is dit een van de duurtste. Swim, dance & enjoy life is het motto hier!

Beach clubs in Marbella
Ocean Club

2. Nikki Beach – Sinds de recente verbouwing ziet Nikki Beach er weer top uit. Hier kun je de hele dag lekker chillen in de zon. De bedden bij het strand zijn wat rustiger en de reuring is vooral te vinden rondom het zwembad. Hier kijk je je ogen uit en is het meer borrelen en feesten dan chillen in de zon. Wil je alleen een hapje eten? Dat kan natuurlijk ook want het eten is erg goed hier. Check vooral Amazing Sundays, op deze dagen is vooral de brunch heel erg populair en is het entertainment gehalte hoog.

Rosé Saturday’s @ Nikki Beach Marbella

3. La Plage Casanis – Deze beachclub ligt direct aan het strand en hier kun je cabanas huren of gewone ligbedden. Dit is de ideale strandtent in Marbella om een dag door te brengen op het strand en heerlijk te lunchen in het restaurant. Je kunt hier namelijk super lekker eten. Aanraders zijn de Gamba’s pilpil en de zeebaars in zoutkorst. Aan het einde van de dag zorgt de dj voor lekkere beats en kun je vooral op zondag lekker dansen tot de zon onder gaat. La Plage Casanis heeft geen zwembad.

Beach clubs in Marbella
La Plage Casanis

4. Naô Pool Club – Dit is een mooie beach club bij Puerto Banus met een ruime keuze aan bedden in verschillende area’s. Je hebt hier heel veel events in de zomerperiode dus check vooraf goed wat er te doen is. De prijzen van bedden (en minimum spend) variëren namelijk best wel tussen de verschillende dagen.

Beach clubs in Marbella
La Plage Casanis

5. La Cabana Club de Playa – Deze club maakt onderdeel uit van het Los Monteros resort. Deze beach club is minder druk en relaxter opgezet. Je kunt hier rondom het zwembad lekker loungen en relaxen.

Beach clubs in Marbella
La Cabana Beach Club

Hebben we een van jouw favoriete beach clubs in Marbella gemist die echt in dit rijtje thuishoort? Laat het dan weten via info@thecitizen.nl

Check ook onze tips voor de leukste restaurants en tapas bars in Malaga of rooftopbars in Malaga.

In mijn nieuwe boek Aan de Kust vind je alle tips voor accommodatie, beachclubs en restaurants voor een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust. Je bestelt het boek hier.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust