Nieuw: Strandtent Kayuca in Zandvoort

Strandtent Kayuca in Zandvoort

Kayuca is de nieuwste strandtent in Zandvoort. Hij is in de plaats gekomen van de Safari Lodge. Deze nieuwe beachbar is van dezelfde eigenaren als Hippie Fish in Zandvoort en Ubuntu. Ook strandtenten Witsand, Tulum en Branding in Noordwijk zijn van deze ondernemers.

Het sfeertje en de inrichting, met gezellige parasols en olijfbomen, is wel vergelijkbaar met de andere strandtenten maar het grote verschil is dat je zelf bij de Beach bar Kayuca moet bestellen.

Self-ordering Beachbar

Kayuca Beach House en Beachbar is gericht op self-ordering. Je loopt gemakkelijk bij ze naar binnen zonder reservering. Bij de bar geef je zelf je bestelling door. Heb je geen zin om in de rij te staan? Bij Kayuca kan je via een app op de website online drankjes en eten bestellen. Deze haal je dan ook zelf bij de bar op.

Strandtent Kayuca in Zandvoort

Strandbedje huren

Op een zomerse dag is het natuurlijk fijn om op een van de comfortabele ligbedjes de dag door te brengen. Ultiem chillen! Je kunt ze helaas niet vooraf reserveren. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Een kwestie van op tijd komen dus als een ligbedje wil huren.

Je vindt strandtent Kayuca precies tussen Hippie Fish en Ubuntu in. Drie keer scheepsrecht, dus je kunt vast ergens terecht voor een hapje en een drankje.

Heb je mijn nieuwe boek al gezien? In Aan de Kust neem ik je mee naar bijzondere accommodatie, de beste restaurants, beachclubs en leuke dingen om te doen aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Lees ook: De leukste strandtenten in Noordwijk, strandtenten in Zandvoort of de beste strandtenten van de Nederlandse kust.