Tulum in Noordwijk

Tulum in Noordwijk

Een vakantie naar het Mexicaanse Tulum kan ik echt iedereen aanraden. Helaas zit dat er momenteel niet voor iedereen in, maar niet getreurd. Strandtent Tulum in Noordwijk is een heel erg goed alternatief voor de tussentijd. Het heeft weinig met Mexico van doen maar aan de Zeereep vind je deze uber chille beach club. Net als collega’s Witsand en Branding is deze strandtent stylish ingericht en krijg je hier een instant vakantiegevoel.

Tulum in Noordwijk

Met je voetjes in het zand kun je hier lekker lunchen of dineren. We namen hier voor de lunch de budda bowl en een lekker broodje Buratta met tomaat. Allebei top. Ook de red velvet valt in de smaak. Groot pluspunt vind ik het dat je bij Tulum heel erg gemakkelijk kunt reserveren. Dus geen gestress voor een tafeltje. Het is hier namelijk altijd goed geregeld. Mocht het nu toch heel erg druk zijn op een zomerse dag dan kun je altijd nog wat drankjes en wat te eten bestellen bij de take-away bar. Net zo prima, alleen ietsje minder keuze dan op de a la carte kaart.

Tulum in Noordwijk

Op het strand lig je fantastisch op een van de luxe grote ligbedden recht voor de strandtent. Op het lagergelegen strand aan de kustlijn lig je op iets minder luxe bedden maar daar heb je dan wel weer een windscherm en parasol. Dus het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Tulum in Noordwijk

Ik zou zeggen laat de zomer maar in alle hevigheid losbarsten en maak het beste van die welverdiende staycation dit jaar. Want echt, met een beetje mooi weer is het bij Tulum in Noordwijk heel erg goed toeven deze zomer.

Lees ook over Seafood restaurant Salt in Noordwijk of over Witsand. Dit is de andere strandtent van deze eigenaren. Hier vind je dezelfde sfeer, deze strandtent is alleen iets groter en heeft een andere kaart. Voor meer tips voor strandtenten in Noordwijk of aan de Nederlandse kust klik je verder naar deze post.

Wil je volgend jaar naar Tulum in Mexico? Zwijmel dan vast weg bij deze tips voor de meest luxe hotels in Tulum en de fijnste restaurants in Tulum.