Hotels op Isla Holbox in Mexico

Hotels op Isla Holbox

Het kleine idyllische eiland Holbox heeft een ruim aanbod aan hotels. De beach front hotels zijn het leukste maar ook iets duurder dan de hotels midden op het eiland.

Villas HM Palapas del Mar

Een mooi en luxe beach front hotel. De accommodatie bestaat uit kleine witte huisjes waarbij je keuze hebt uit de beneden of boven verdieping. Sommige villa’s hebben zelfs een privé zwembad voor de kamer. Op het strand en bij het zwembad heb je luxe ligbedden waar je de hele dag gebruik van kunt maken. Allemaal goed verzorgd.

Het naastgelegen Villas HM Paraiso del Mar is van dezelfde keten en heeft ongeveer dezelfde opzet. Dit hotel is net iets ouder en minder luxe dan Palapas.

Casa Las Tortugas

Dit is een leuk kleinschalig hotel aan het strand. De kamers zijn prima, niet super luxueus. Bij dit hotel horen de populaire restaurants LUUMA en Mandarina. Dit is zo’n leuke plek dat je ook weinig tijd op je kamer zal doorbrengen.

Casasandra

Bij Casasandra vind je luxe villa’s die aan het strandpad liggen. Daar waar de golfkarretjes (taxi) over het eiland rijden. De accommodatie is erg luxueus en biedt heel veel verschillende kamertype tot aan een privé villa voor een gezin. Je betaalt dan ook wel wat voor al deze luxe. De locatie is erg goed, je staat zo op het strand en je bent om de hoek van de leukste restaurants van het eiland.

Lees ook onze Mexico tips voor Tulum en Bacalar.

Andere leuke travel tips zijn Malaga, Singapore en Puglia.