De leukste strandtenten in Zandvoort

De leukste strandtenten in Zandvoort

Zandvoort wordt steeds populairder en wordt tegenwoordig zelfs Amsterdam Beach genoemd. Allemaal om de toeristen naar de Nederlandse kust toe te trekken. Aan leuke strandtenten dus geen gebrek. Wij vinden dit de leukste strandtenten van Zandvoort:

Hippie Fish

Groot favoriet onder de hippe Amsterdammers is Hippie Fish. De sfeer bij deze strandtent is super relaxed en dit restaurant ziet er Insta waardig uit. Vakantie in eigen land wordt er een heel stuk leuker op door strandtenten als dit. De service is goed, je kunt gewoon een tafel reserveren en het eten is ook nog eens de moeite waard om voor te blijven plakken na een dagje op het strand.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Hippie Fish

Safari Lodge

Chille vibes vind je bij Safari Lodge. Deze strandtent is stylish en relaxed. Op het menu vind je tal van lekkere (vegan en vegetarische) gerechten met voornamelijk biologische producten. Denk fijne salade bowls voor lunch en healthy acai of andere breakfast bowls. Ook voor een voor een dagje surfen, kiten of suppen kun je bij de North Sea Surf Lodge terecht aan de zijkant van de Safari Lodge.

Tijn Akersloot

Een bezoekje aan Tijn kan het hele jaar door. Deze permanente strandtent is een begrip in Zandvoort. Plof hier neer op het enorme terras voor een kopje koffie, een lunch of gewoon voor de borrel. Geen poespas maar gewoon een fijne plek voor jong en oud. Op een ligbed in de “bak” kun je heerlijk beschut vanaf de eerste lentedagen al heerlijk genieten van de zon. Prima stek!

De leukste strandtenten in Zandvoort

Vooges Strand

De restaurants van Vooges vind je in Haarlem, Bloemendaal en dus ook op het strand van Zandvoort. Wil je iets rustiger zitten dan is Vooges de juiste spot voor jou. Op de menukaart vind je veel lekkere opties. Van een frisse salade tot romige kreeftenbisque, Côte de Boeuf, een hele kreeft of steak van de grill.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Vooges Strand

Noosa

Bij deze nieuwkomer verwachten we die typische Australische laid back sfeer. Ze moeten hun deuren nog openen dus we gaan het binnenkort zelf ervaren maar alle tekenen zijn er. Surfers zullen zich hier dan ook helemaal op hun plek voelen. Na die eerste golven een ontbijtje pakken op het strand en daarna lekker blijven chillen. Wil je lerensurfen? Check dan de opties van hun surfschool.

Heb je mijn nieuwe boek al gezien? In Aan de Kust neem ik je mee naar bijzondere accommodatie, de beste restaurants, beachclubs en leuke dingen om te doen aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Ubuntu Beach

Deze strandtent is van dezelfde eigenaar als Hippie Fish. Je treft hier dan ook ongeveer dezelfde sfeer aan. Fijn dus! Onze ervaring, je ziet iets meer ouders met kinderen bij Ubuntu dan bij Hippie Fish. Ook hier ziet de zaak er ook zeer gestyled uit en de menukaart heeft ook veel overeenkomsten. Reserveren voor lunch of diner is ook hier mogelijk. Zit het terras vol? Dan biedt het selfservice gedeelte uitkomst.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Ubuntu

Vanaf station Zandvoort kun je lopend naar Vooges, Hippie Fish en Ubuntu. Tijn Akersloot ligt het verste weg. Kom je met de auto naar het strand? Dan is Tijn Akersloot het dichtste bij de grote parkeerplaats.

Check hier onze tips voor een fijne Staycation.

Lees ook: Strandtenten in Noordwijk, strandtenten in Scheveningen of strandtenten aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Hippie Fish