De leukste strandtenten in Zandvoort

De leukste strandtenten in Zandvoort

Zandvoort wordt steeds populairder en wordt tegenwoordig zelfs Amsterdam Beach genoemd. Aan leuke strandtenten hier dan ook geen gebrek. Wij vinden dit de leukste strandtenten van Zandvoort:

Hippie Fish

Groot favoriet onder de hippe Amsterdammers is Hippie Fish. De sfeer bij deze strandtent is super relaxed en dit restaurant ziet er Insta waardig uit. Vakantie in eigen land wordt er een heel stuk leuker op door strandtenten als dit. De service is goed, je kunt gewoon een tafel reserveren en het eten is ook nog eens de moeite waard om voor te blijven plakken na een dagje op het strand.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Hippie Fish

Beachclub Far Out

Zoals ze het zelf zeggen: Een beetje Ibiza,…gewoon in Zandvoort. Het terras staat vol met gezellig loungemeubilair, rieten parasols en Balinese hanglampen. Een prima stek voor een zomerse dag. Via de website kun je trouwens ook vooraf je strandbedje reserveren, ideaal! Zo behoort je haasten naar het strand tot de verleden tijd.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Far Out

Kayuca

Deze beach bar ligt tussen het populaire Hippie Fish en Ubuntu in en is ook nog eens van dezelfde eigenaren. Je kunt hier dan ook een vergelijkbare sfeer verwachten. Groot verschil is dat je bij Kayuca zelf bij de bar of via de website moet bestellen en je drankjes bij de bar moet ophalen. Er is dus geen service aan tafel.

Strandtent Kayuca in Zandvoort
Kayuca

Tent 6

Nog zo’n fijne strandtent in Zandvoort is Tent 6. Hier heerst een relaxte no nonsens sfeer, je zit er fijn en ze serveren lekkere gerechten. Als je hip wil ontbijten op het strand, dan is dit the place to be. Je kunt kiezen uit gerechten als overnight oats en red velvet pancakes, maar ook toast met roerei en avocado en gerookte zalm. De lunch en dinerkaart is meer Mediterraans georiënteerd.

In de zomer kun je op het strand voor Tent 6 yogalessen volgen. Iedere woensdag en vrijdag organiseert Zenzo Yoga van 9.00 tot 10.00 een yogales. De perfecte start van je dag!

De leukste strandtenten in Zandvoort
Tent 6

Club Cabo

Club Tropicana meets Miami Vice bij Club Cabo! Bij deze nieuwe strandtent in Zandvoort laten ze een heel ander geluid horen, dan de Ibiza vibes bij de buren. Denk 80’s disco sounds en een bont gekleurd interieur compleet met flamingo’s, discobollen en zuurstokroze ligbedden. Op de kaart vind je gerechten zoals empanadas, jalapeno chorizo, geroosterd buikspek en BBQ chicken.

Club Cabo

Tijn Akersloot

Een bezoekje aan Tijn kan het hele jaar door. Deze permanente strandtent is een begrip in Zandvoort. Plof hier neer op het enorme terras voor een kopje koffie, een lunch of gewoon voor de borrel. Geen poespas maar gewoon een fijne plek voor jong en oud. Op een ligbed in de “bak” kun je heerlijk beschut vanaf de eerste lentedagen al heerlijk genieten van de zon. Prima stek!

Heb je mijn nieuwe boek al ? In Aan de Kust neem ik je mee naar bijzondere accommodatie, de beste restaurants, beachclubs en leuke dingen om te doen aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Ubuntu Beach

Deze strandtent is van dezelfde eigenaar als Hippie Fish. Je treft hier dan ook ongeveer dezelfde sfeer aan. Fijn dus! Onze ervaring, je ziet iets meer ouders met kinderen bij Ubuntu dan bij Hippie Fish. Ook hier ziet de zaak er ook zeer gestyled uit en de menukaart heeft ook veel overeenkomsten. Reserveren voor lunch of diner is ook hier mogelijk. Zit het terras vol? Dan biedt het selfservice gedeelte uitkomst.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Ubuntu

Lees ook: Strandtenten in Noordwijk, strandtenten in Scheveningen of strandtenten aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Hippie Fish