De leukste strandtenten in Zandvoort

De leukste strandtenten in Zandvoort

Zandvoort wordt steeds populairder en wordt tegenwoordig zelfs Amsterdam Beach genoemd. Allemaal om de toeristen naar de Nederlandse kust toe te trekken. Aan leuke strandtenten dus geen gebrek. Wij vinden dit de leukste strandtenten van Zandvoort:

Hippie Fish

Groot favoriet onder de hippe Amsterdammers is Hippie Fish. De sfeer bij deze strandtent is super relaxed en dit restaurant ziet er Insta waardig uit. Vakantie in eigen land wordt er een heel stuk leuker op door strandtenten als dit. De service is goed, je kunt gewoon een tafel reserveren en het eten is ook nog eens de moeite waard om voor te blijven plakken na een dagje op het strand.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Hippie Fish

Beachclub Far Out

Zoals ze het zelf zeggen: Een beetje Ibiza,…gewoon in Zandvoort. Het terras staat vol met gezellig loungemeubilair, rieten parasols en Balinese hanglampen. Een prima stek voor een zomerse dag. De menukaart is erg uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. Van flatbread, en Thai beef salade tot pasta en tournedos.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Far Out

Kayuca

Deze beach bar ligt tussen het populaire Hippie Fish en Ubuntu in en is ook nog eens van dezelfde eigenaren. Je kunt hier dan ook een vergelijkbare sfeer verwachten. Groot verschil is dat je bij Kayuca zelf bij de bar of via de website moet bestellen en je drankjes bij de bar moet ophalen. Er is dus geen service aan tafel.

Strandtent Kayuca in Zandvoort
Kayuca

Vooges Strand

De restaurants van Vooges vind je in Haarlem, Bloemendaal en dus ook op het strand van Zandvoort. Wil je iets rustiger zitten dan is Vooges de juiste spot voor jou. Op de menukaart vind je veel lekkere opties. Van een frisse salade tot romige kreeftenbisque, Côte de Boeuf, een hele kreeft of steak van de grill.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Vooges Strand

Noosa

Bij deze nieuwkomer verwachten we die typische Australische laid back sfeer. Surfers zullen zich hier dan ook helemaal op hun plek voelen. Na die eerste golven een ontbijtje pakken op het strand en daarna lekker blijven chillen. Wil je lerensurfen? Check dan de opties van hun surfschool.

Tijn Akersloot

Een bezoekje aan Tijn kan het hele jaar door. Deze permanente strandtent is een begrip in Zandvoort. Plof hier neer op het enorme terras voor een kopje koffie, een lunch of gewoon voor de borrel. Geen poespas maar gewoon een fijne plek voor jong en oud. Op een ligbed in de “bak” kun je heerlijk beschut vanaf de eerste lentedagen al heerlijk genieten van de zon. Prima stek!

Heb je mijn nieuwe boek al ? In Aan de Kust neem ik je mee naar bijzondere accommodatie, de beste restaurants, beachclubs en leuke dingen om te doen aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Ubuntu Beach

Deze strandtent is van dezelfde eigenaar als Hippie Fish. Je treft hier dan ook ongeveer dezelfde sfeer aan. Fijn dus! Onze ervaring, je ziet iets meer ouders met kinderen bij Ubuntu dan bij Hippie Fish. Ook hier ziet de zaak er ook zeer gestyled uit en de menukaart heeft ook veel overeenkomsten. Reserveren voor lunch of diner is ook hier mogelijk. Zit het terras vol? Dan biedt het selfservice gedeelte uitkomst.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Ubuntu

AJUMA beach club

Het team van VT Wonen heeft een fijne beachy stijl gecreëerd bij deze strandtent aan het Noorderstrand. Lekker licht en fris. Op de reguliere menukaart staan vooral Aziatische gerechten. Maar nog leuker is het een keer naar een van de events te gaan. Ze nodigen namelijk regelmatig gastchefs uit van top restaurants in Haarlem of Amsterdam om hun gasten culinair in de watten te leggen.

Lees ook: Strandtenten in Noordwijk, strandtenten in Scheveningen of strandtenten aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten in Zandvoort
Hippie Fish