Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

In het boek Aan de Kust neem ik je mee naar mijn favoriete plekken aan de Nederlandse kust. In totaal zijn dit wel meer dan 200 bijzondere adressen. Om te overnachten aan de kust, dineren op het strand en de leukste strandtenten van Nederland. Maar ook wat je allemaal voor leuks kunt doen in de omgeving. Alles wat je nodig hebt voor een vakantie in eigen land.

De Nederlandse kust heeft het hele jaar door zo veel moois te bieden. Voor een strandvakantie hoef je helemaal niet naar het buitenland. Ontdek de mooiste plaatsen en verblijf in een uniek hotel, knusse bed & breakfast of een strandhuisje. Voor wat meer privacy kun je natuurlijk ook een luxe vakantiehuis huren.

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Ook op culinair gebied is er nog super veel te ontdekken. Van de beste restaurants tot Nederlandse delicatessen. Deze komen uitgebreid aan bod in het boek. Onder andere tijdens de culinaire roadtrip door Zeeland. Ik hou nou eenmaal van de goede dingen des levens. Dus het boek staat vol met goede restaurants, leuke terrassen waar je heerlijk kunt flaneren, borrelen en genieten van de ondergaande zon om daarna in stijlvolle accommodatie te overnachten.

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Welke badplaats je ook kiest, je wil vast wat meer doen dan alleen maar op het strand hangen. Dus ik deel ook waar je je ochtend start met yoga op het strand, surfles neemt of paardrijdt op het strand. Er staan ook mooie wandel- en fietsroutes in en waar je de leukste boetiekjes en interieurzaken vindt.

Met deze tips ga je een onbezorgd dagje naar het strand, een (romantisch) weekend weg en zelfs voor een hele zomervakantie naar de kust. In een oogopslag zie je wat er allemaal te beleven is per bestemming. Je vakantie plannen was nog nooit zo relaxed!

Het boek Aan de Kust ligt vanaf 20 mei in de winkel en kost EUR 22,00. Je kunt het boek rechtstreeks bij mij kopen door een mailtje te sturen naar severine@thecitizen.nl en dan betaal je via tikkie. Het boek is o.a. te koop bij Bol.com en kleine boetiekjes zoals Tally-Ho in Bergen.

Lees in de tussentijd alvast over de leukste strandtenten in Noordwijk of check de nieuwste strandtent van Zandvoort: Kayuca!