Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

In het boek Aan de Kust neem ik je mee naar mijn favoriete plekken aan de Nederlandse kust. In totaal zijn dit wel meer dan 200 bijzondere adressen. Om te overnachten aan de kust, dineren op het strand en de leukste strandtenten van Nederland. Maar ook wat je allemaal voor leuks kunt doen in de omgeving. Alles wat je nodig hebt voor een vakantie in eigen land.

De Nederlandse kust heeft het hele jaar door zo veel moois te bieden. Voor een strandvakantie hoef je helemaal niet naar het buitenland. Ontdek de mooiste plaatsen en verblijf in een uniek hotel, knusse bed & breakfast of een strandhuisje. Voor wat meer privacy kun je natuurlijk ook een luxe vakantiehuis huren.

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Ook op culinair gebied is er nog super veel te ontdekken. Van de beste restaurants tot Nederlandse delicatessen. Deze komen uitgebreid aan bod in het boek. Onder andere tijdens de culinaire roadtrip door Zeeland. Ik hou nou eenmaal van de goede dingen des levens. Dus het boek staat vol met goede restaurants, leuke terrassen waar je heerlijk kunt flaneren, borrelen en genieten van de ondergaande zon om daarna in stijlvolle accommodatie te overnachten.

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Welke badplaats je ook kiest, je wil vast wat meer doen dan alleen maar op het strand hangen. Dus ik deel ook waar je je ochtend start met yoga op het strand, surfles neemt of paardrijdt op het strand. Er staan ook tips is voor mooie wandel- en fietsroutes en waar je de leukste boetiekjes en interieurzaken vindt.

Restaurants aan de kust

Met deze tips ga je een onbezorgd dagje naar het strand, een (romantisch) weekend weg en zelfs voor een hele zomervakantie naar de kust. In een oogopslag zie je wat er allemaal te beleven is per bestemming. Je vakantie plannen was nog nooit zo relaxed! Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Het boek Aan de Kust ligt nu in de winkel en kost EUR 20,00. Een gesigneerd exemplaar kun je rechtstreeks bij mij kopen door een mailtje te sturen naar severine@thecitizen.nl en dan betaal je via tikkie. Het boek is o.a. te koop bij Bol.com, de boekhandel, maar ook bij kleine boetiekjes zoals Tally-Ho in Bergen.

Lees in de tussentijd alvast over de leukste strandtenten in Noordwijk of check deze nieuwe strandtent in Zandvoort: Kayuca!

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust