Restaurant Klein BREDA

Restaurant Klein BREDA

Goed nieuws! The BREDA Group heeft weer een beetje uitgebreid. Je kunt nu namelijk gezellig lunchen, borrelen en dineren in de Utrechtsestraat bij Restaurant Klein BREDA, het eigenzinnige zusje van Restaurant BREDA.

Het succesvolle horeca trio, Freek van Noortwijk, Guillaume de Beer en Johanneke van Iwaarden zetten hiermee een gezellig buurtrestaurant op de Amsterdamse horecakaart. Restaurant Klein BREDA kent een huiselijke, toegankelijke sfeer die je terugziet in het interieur. Even toegankelijk is het eten. Voor 39,- heb je al een driegangen menu, die je kunt aanvullen met andere gerechten naar wens. Op de kaart zullen tevens de beste gerechten van Restaurant BREDA terugkomen, maar er is ook plaats gemaakt voor nieuwe input van het keukenteam. Kies hier een goed glas Europese wijn bij en je hebt een heerlijke avond.

Restaurant Klein BREDA

Sharing is caring! Daarom kun je hier ook super gezellig lunchen met een tafel vol lekkers om te delen met je gezelschap. En extra fijn; je krijgt hier een glas champagne voor nog geen tien Euro. Dus, kom maar op met die bubbels!

The BREDA Group runnen al tijden diverse succesvolle bedrijven in Amsterdam. Zo opende ze in 2018 bijvoorbeeld Maris Piper, kan je sinds de pandemie heerlijke broodjes halen bij hun PAINDEMIE en slurp je de lekkerste noedels bij The Noodle Shop.

Reserveer hier je tafel of ga gewoon langs. Ze houden namelijk altijd tafels vrij voor inloop.
En als je er toch bent, vraag meteen naar het nieuwe kookboek BREDA en ontdek je inner-chef!Kookboek BREDA

 

Utrechtsestraat 6, 1017 VN Amsterdam

Lees ook Lekker lunchen op het terras in Amsterdam, Tarbot op Baskische wijze met zilte groenten van Freek van Noortwijk, Aan de kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust