Restaurant Blueblood in Den Haag

Restaurant Blueblood in Den Haag

Restaurant Blueblood is in Den Haag de nieuwe place to be voor liefhebbers van de Nikkei keuken. Chef Luis Rojas bereidt hier gerechten uit de Peruaanse en Japanse keuken. De kaart is zeer uitgebreid en biedt opties van ceviches en tirados tot aan sushi en vleesgerechten van de houtskoolgrill. Voor ieder wat wils dus.

Restaurant Blueblood in Den Haag

Het concept is shared dining, dus we delen onze voorgerechten met elkaar. Om te beginnen twee van de signature starters. Pork boa met buikspek, krokante boerenkool, coleslaw en chipotle mayonaise. Daarnaast de chicken Anticucho, dit zijn spiesjes van kippendij met anticuchera en pollero saus. Deze spiesjes zijn sowieso een dikke aanrader, je moet ze zeker bestellen als je gaat eten bij Blueblood.

Restaurant Blueblood in Den Haag
Restaurant Blueblood in Den Haag

Na nog een royale portie sushi besluiten we om ons hoofdgerecht ook te delen. We kiezen voor de entrecote met chimichurri. Ook dit vlees is een aanrader. Super mals en smaakvol.

Restaurant Blueblood in Den Haag

Tot slot zijn we uiteraard nog nieuwsgierig naar de desserts. Ik ga voor de frisse yuzu crème brûlée en mijn tafelgenote voor de bailey’s tres leches cake. Ook erg lekker, wel wat machtig.

Je vindt restaurant Blueblood in hotel Hilton Den Haag. Een bezoekje aan Blueblood combineer je dus heel gemakkelijk met een overnachting in een van de comfortabele hotelkamers. Door de ideale ligging is Hilton Den Haag een heel fijn hotel om te boeken voor een weekend weg in eigen land. Vanuit het hotel loop je namelijk meteen het gezellige centrum in met winkelstraten zoals Noordeinde en de Denneweg. In de directe omgeving van het hotel vind je ook leuke koffiezaken zoals Dolly’s en meer dan genoeg restaurants waar je lekker kunt lunchen. En natuurlijk is ook het strand om de hoek.

Boek direct een tafel in Blueblood via deze link.

Lees ook: lunchen in Den Haag, de beste sushi van Den Haag en strandtenten in Scheveningen.