De leukste strandtenten in Scheveningen

De leukste strandtenten in Scheveningen

Een van de grote voordelen van Den Haag is het strand van Scheveningen om de hoek. Het blijft gewoon iets speciaals als je vanuit een leuke binnenstad zo op het strand zit. Een weekendje Den Haag is dan ook niet compleet zonder een bezoekje aan het strand. Helemaal op een mooie zomerdag is een bezoekje aan het strand een must. Maar wat veel mensen vergeten is dat juist ook op (ogenschijnlijk) mindere dagen het heerlijk vertoeven is op Scheveningen. En een stuk minder druk 😉 En waar moet je dan zijn? Wij hebben een aantal tips voor fijne hotspots.

Nazomeren bij de Beach clubs van Scheveningen
Naturel

Scheveningen Bad

Dit is het drukste stukje van Scheveningen. Met de gezellige boulevard en het legendarische Kurhaus. Voornamelijk leuk voor toeristen en dagjesmensen. Maar toch zijn er een aantal strandtenten de moeite waard zijn om te bezoeken. Een daarvan is Solbeach. Een gezellige, grote strandtent waar je zelf kunt barbecueën. Erg leuk en lekker! Ook The Fat Mermaid is een leuke plek met lekker eten. Nazomeren bij de Beach clubs van ScheveningenZwarte Pad

Het Zwarte Pad zit vol met leuke hotspots. Onze favorieten? Voor lekkere steenovenpizza moet je bij Culpepper zijn. Maar een van de absolute toppers is toch wel diens ‘buurman’ Barbarossa. Die springt er op het oog ook al uit door al het hout en de mooie inrichting. Een prachtige beachclub in Zuid-Franse sferen. Met een fijne menukaart.

Ook Strandpaviljoen Buiten is een must-go. Een fijne, relaxte sfeer in deze strandtent bijna aan het einde van het Zwarte Pad. Met gezonde en biologische gerechten op de kaart. Wil je wat meer de rust opzoeken? Ga dan naar Strandclub Naturel. Deze mooie, witte strandtent ligt wat meer afgelegen op het Noorderstrand en dat maakt het een heerlijk rustige locatie. Ook deze keuken maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische en verse producten.

Heb je mijn nieuwe boek al gezien? In Aan de Kust neem ik je mee naar bijzondere accommodatie, de beste restaurants, beachclubs en leuke dingen om te doen aan de Nederlandse kust. Nazomeren bij de Beach clubs van Scheveningen

Zuiderstrand

De rust opzoeken kun je ook goed doen aan het meer afgelegen Zuiderstrand. Op voldoend afstand van de drukke Scheveningse boulevard. Vind je dit rustige stukje strand met leuke en mooie strandtenten verscholen tussen de duinen. Zoals Strandpaviljoen Zuid, waar ze ook al van die lekkere pizza’s hebben. Maar ook Strandpaviljoen De Staat is hier echt een aanrader.

Laat de zomer maar beginnen!

Lees ook: Strandtenten aan de Nederlandse kust of lunchen in Den Haag.

Voor meer tips aan de Nederlandse kust:

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust