De beste sushi van Den Haag

De beste sushi van Den Haag

Sushi bestellen kan natuurlijk heel gemakkelijk online maar veel leuker is het om uit eten te gaan nietwaar? Er zijn dan ook talloze zaken waar je sushi kunt eten, maar er is heel veel verschil in kwaliteit. Bij deze zaken vind je de beste sushi van Den Haag.

Noh

In de Prinsestraat straat vind je Noh Sushibar. Een van de bekendste sushi restaurants in Den Haag. Neem bij dit kleine restaurant een mooie selectie van Nigiri en maki’s. Zo hebben ze een lekkere maki inside out met softshell crab of de spicy dragon roll met gefrituurde gamba aan de binnenkant en buiten avocado. Yum!

De beste sushi van Den Haag
Noh Sushibar

ONI Japanese Dining

Volgens velen eet je de beste sushi van Den Haag bij ONI aan de Prinsestraat. Oni betekent uitzonderlijk en dat gaat dan ook zeker op voor het interieur. Je zit hier namelijk heel eenvoudig aan grote houten tafels en dito zitbanken. Simplicity! Naast sushi heeft ONI ook lekkere sashimi en tempera.

De beste sushi van Den Haag
Oni

Sushi Morikawa

Dit is het Osaka- stijl sushi restaurant van Den Haag. Hier kom je niet om even snel wat sushi te eten maar hier ga je voor de totaalbeleving op authentieke Japanse wijze. Neem je plaats aan de sushi bar van Sushi Morikawa dan bereid chef Yasunari Morikawa de sushi voor je neus. En dat is een speciale belevenis. Ga je all the way dan is het aan te raden om het Chef’s menu te nemen.

Catch by Simonis

De vis van Simonis behoeft weinig toelichting. Die is gewoon top. Dat je hier ook lekkere sushi kunt eten is misschien niet bij iedereen top of mind. Maar je kunt hier wel degelijk terecht voor goede sushi. Aanrader is hier de Catch Maki Roll, een inside out kreeftenrol met komkommer, avocado en mango. Heerlijk! De sfeer is overigens veel uitbundiger bij Catch dan bij de meer ingetogen restaurants Noh en ONI. Dus als je zin hebt in een flinke dosis reuring dan is Catch by Simonis in Scheveningen the place to be. De beste sushi van Den HaagKiraku

Dit restaurant vind je in het Zeeheldenkwartier. Er zijn maar 15 zitplaatsen dus zorg dat je op tijd je plekje bemachtigd. Een kwestie van op tijd reserveren dus. Op de menukaart een hele uitgebreide selectie van Nigiri, Maki, Temaki sushi en inside out rolls.

Sushi point

Wil je liever online sushi bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Dan is Sushi Point een goede optie. Deze keten heeft meerdere vestigingen in het land en is ook in Den Haag vertegenwoordigd. Dus gewoon online bestellen en de sushi komt vanzelf naar je toe.

Lees ook: Lunchen in Den Haag, nieuwe restaurants in Den Haag en borrelen in Den Haag.

Ga je binnenkort een weekend naar de Nederlandse kust? Dan is mijn boek Aan de Kust iets voor jou! Hierin staan meer dan 200 adressen om aan de Nederlandse kust te overnachten, eten, drinken en leuke dingen te doen. Je bestelt het boek o.a. bij Bol.com.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust