Café Parlotte Westerstraat Amsterdam

Café Parlotte Westerstraat Amsterdam

Café Parlotte aan de Westerstraat is een échte aanwinst voor de Jordaan.Eigenaren Maarten, Margot (voorheen De Klepel) en Marjolein weten de juiste snaar te raken. Hun easy going café annex wijnbar is sfeervol en zit op vrijdagmiddag al bomvol.

Op de kleine kaart staan keuzes zoals oesters, charcuterie, een kaasplateau, brandade met gegrilde pulpo & chorizo, foie gras en schelpjes.

Café Parlotte Westerstraat Amsterdam

De wijnkaart is behoorlijk uitgebreid en biedt legio opties voor wijn per glas of per fles. Wij kiezen een Saint-Véran Domaines des trois Dames. Deze is fruitig, bloemig en heeft mineralen. Een uitstekende wijn die zeker naar meer smaakt.

Dit keer waren we beperkt tot een borrel maar de asperges met kreeft die we voorbij zagen komen nodigen uit om nog eens langs te gaan. Er is wekelijks een nieuw menu. 3 gangen bestel je voor 47,50 met de mogelijkheid om dit met een kaasplankje uit te breiden naar 4 gangen.

Parlotte

Parlotte betekent kletsen. En dat doen wij Bourgondiërs graag onder het genot van een goed glas wijn en lekker eten. Het idee is dan ook om van Parlotte een bruisend café te maken met veel gezelligheid een flinke dosis ons kent ons en natuurlijk inclusief goede wijn.

Café Parlotte

Westerstraat 182

Amsterdam

Lees ook: nieuwe restaurants in Amsterdam, de lekkerste lentewijnen of Franse restaurants in Amsterdam.