Love is in the air bij THE DUCHESS

Love is in the air bij THE DUCHESS

Over precies een week is het Valentijnsdag. De perfecte gelegenheid om dus eens lekker uit te pakken op deze dag van de liefde. THE DUCHESS begrijpt dit maar al te goed en heeft speciaal voor Valentijn een limited edition gemaakt voor hun spectaculaire Chocolate Explosion. Geheel in het thema: romantisch roze.

Dit Instagrammable dessert heb je vast al eens voorbij zien komen en is heel spectaculair. De chocolade bowl wordt met stikstof overgoten waarna hij opent en de goed gevulde inhoud wordt gepresteerd. Zoetekauwen kunnen hun hart ophalen met dit dessert want het zit vol met de lekkerste ganache, macarons, bonbons en nog meer. Hemels! Omdat ze bij THE DUCHESS maar al te goed begrijpen dat zo veel mogelijk gasten dit romantische dessert wel willen proberen serveren ze hem van 9 tot en met 14 februari.

Wil je nog een laatste tafel bemachtigen bij dit nieuwe Michelinsterrestaurant check dan hier de mogelijkheden. De full experience is natuurlijk het leukste. Mocht dat nou niet lukken dan kun je deze Pink Explosion ook in de elegante tearoom van THE DUCHESS bestellen. Deze is de hele dag geopend. Of neem  lekker plaats aan de bar en combineer hem met een van hun killer cocktails. Die zijn altijd een goed idee.

THE DUCHESS

Spuistraat 172

Amsterdam

Lees ook: Dineren bij Daalder, Lars Amsterdam of Brasserie Carsten.

Love is in the air bij THE DUCHESS