Magnicity Zalmhaven in Rotterdam

Magnicity Zalmhaven

Rotterdam is binnenkort een hoogtepunt rijker! Het nieuwe Magnicity Zalmhaven in Rotterdam opent dit jaar de deuren en biedt een unieke beleving op grote hoogte in De Zalmhaven.

Soms opent er een horeca gelegenheid die meer biedt dan een hapje en een drankje of een avondje gezelligheid. Een ervaring die je niet snel zult vergeten. Magnicity is daar een voorbeeld van.
We kennen het concept uit Berlijn, Parijs, Chicago en ook van onze eigen Euromast!
En nu wordt De Zalmhaven daaraan toegevoegd.

Allereerst kun je bij Magnicity natuurlijk terecht voor een hoogstaand diner of een fijne cocktail.
Souad El Hamdaoui, huidig directeur van de Euromast en Dennis Vermeulen leiden samen het project. Het doel is om een fine-dining beleving naar een nóg hoger niveau te tillen met het waanzinnige uitzicht tijdens je diner. Een aangewezen locatie voor een speciale gelegenheid dus!
Het menu laat nog even op zicht wachten, maar we hebben er vertrouwen in dat dit van net zo’n hoog niveau is als de locatie zelf.

Magnicity Zalmhaven
Magnicity Zalmhaven

Het restaurant is gevestigd op de 57e en 58e verdieping en geeft je een panoramisch uitzicht over Rotterdam, met een spectaculair zicht op de Erasmusbrug! Wat absoluut een pronkstuk van de stad is. Daarnaast wordt je verrijkt met wat insights over de Rotterdam, wat het een educatief element geeft. Hierdoor is het bezoeken van Magnicity Zalmhaven niet alleen leuk voor een chique diner, maar vanaf eind van het jaar ook voor een regulier bezoek. Dit maakt het ook een aantrekkelijke plek voor toeristen die de stad van boven willen bewonderen en zich willen verdiepen in de interessante handelsstad.

Wij zijn heel benieuwd naar Magnicity Zalmhaven in Rotterdam en kijken uit naar de opening!
Hou hier de website in de gaten voor de officiële openingsdatum.

Lees ook: brunchen in Rotterdam en terrassen in Rotterdam.