Fête du Champagne Festival in Amsterdam

Fête du Champagne Festival in Amsterdam

Fête du Champagne wordt het grootste Champagne evenement van Europa. Aldus de organisatie. Het team dat al jaren het succesvolle Amsterdam Wine Festival organiseert komt nu met dit nieuwe festival. Dat wordt een heel weekend Champagne drinken dus! Je kunt het slechter treffen toch?

Het Rembrandtpark in Amsterdam staat op 28,29 en 30 juni geheel in het teken van Fête du Champagne. Het wordt Franser dan Frans. Compleet met zonnebloemen, lavendel, petanque, Franse chansons, foie gras, confit de canard en natuurlijk een eindeloze keuze Champagne! Meer dan 100 verschillende champagnes wordt er beloofd! Van kleine wijnboeren tot top champagne huizen.

Fête du Champagne Festival in Amsterdam

Naast échte champagne zijn er ook Crémant’s uit alle windstreken van Frankrijk. Een glas bubbels drink je al vanaf €4,-. Crémants zijn nu eenmaal betaalbaarder dan de champagne.

Tijdens het event kun je leren sabreren en net zoals bij het Amsterdam Wine Festival druiven stampen.

Win kaarten voor het festival:

We geven in de week van 24 juni toegangskaarten weg voor het festival. Je maakt kans door mee te doen via Facebook of Instagram. Hou de site in de gaten.

De komende weken zal er meer bekend worden gemaakt over het programma. Dus hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over het event. De tickets zijn te koop via deze link: https://feteduchampagne.nl/

Openingstijden:
Vrijdag 28 juni: 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 29 juni: 13:00 – 01:00 uur
Zondag 30 juni: 13:00 – 22:00 uur

Ga je liever zelf een weekend naar de Champagne streek? Lees dan hier mijn tips om uitgebreid te proeven, de leukste hotels en restaurants.

Fête du Champagne Festival

Rembrandtpark

Amsterdam

Lees ook onze tips voor: Een weekend in de Champagne, op wijnreis door Zuid-Afrika, Barolo of Barbaresco.