Koffiebars in Den Haag

Koffiebars in Den Haag

We schreven een tijdje geleden over de leukste koffiespots in Den Haag. En zoals dat gaat in een grote stad blijf je iedere week nieuwe leuke koffiebars ontdekken. Dus voor lekkere koffie in een gezellige omgeving kunnen we ook deze nieuwe ontdekkingen aanraden.

Bookstor Noordeinde

In de statige winkelstraat Noordeinde zit ook een hoop leuke horeca. Een van de leukste plekken vind ik toch wel Bookstor. Dit is zoals de naam al doet vermoeden een boekenwinkel. De zaak heeft een ouderwetse stijl en het doet een beetje Engels aan hier. Maar naast veel bijzondere boeken kun je er dus ook terecht voor een lekker kopje koffie (of thee). En die drink je dus vervolgens knus in een van de zithoekjes midden tussen de boeken. Ze hebben hier ook heerlijke cake en andere lekkernijen voor bij de koffie/thee. Een ideale plek voor een lazy zondagmiddag.

Lot Sixty One Coffee Roasters

Een andere favoriet is te vinden aan de Torenstraat. Ze begonnen met een goed lopende vestiging aan de Amsterdamse Kinkerstraat. En sinds oktober heeft dus ook ons Haagse centrum een Lot Sixty One. Een fijne koffieplek met een Australisch tintje. Heerlijke koffie, leuk en spontaan personeel en over een tijdje ook hun eigen koffiebrander, die staat al in de winkel, maar wordt nog niet gebruikt. Omdat het een grote zaak is, is het een ideale plek om te werken of rustig een boek of krantje te lezen in het weekend. Echt een aanrader voor koffieliefhebbers.

Koffie Den HaagConfetti

We blijven in de buurt, want ook de Prinsestraat is weer een nieuwe koffiespot rijker: lunchroom Confetti. Een leuke, vrolijke en kleurrijke zaak waar je dus niet alleen kunt genieten van een lekkere cappuccino, maar ook van een lekker taartje erbij. En ook voor de lunch zit je hier goed.

Dierckx & Dierckx

Ver buiten het Haagse centrum, maar wel vlakbij het Zuiderstrand van Scheveningen vind je deze leuke lunchroom. De inrichting is knus en gezellig en naast genieten van een lekker kopje koffie of verse thee kun je hier ook verschillende woonaccessoires shoppen. Dierckx & Dierckx geeft je veel keuze uit huisgemaakte zoetigheden (taarten, chocoladebroodjes en koekjes) voor bij de koffie/thee. En daarnaast kun je er ook terecht voor een (gezonde) lunch. Ideaal om voor of na een bezoek aan het strand hier even bij te komen.

Heb jij nog tips voor must visit koffiebars? Mail ons dan jouw tips: info@thecitizen.nl

Lees ook: Lunchen in Den Haag, restaurants in Den Haag of de uitgebreide review over restaurant Portfolio.