Loungy Mondays Bij Jef op Texel.

Loungy Mondays Bij Jef op Texel

Bij Jef op Texel is de ideale staycation bestemming voor deze zomer. In eigen land op vakantie is helemaal zo gek nog niet en op de eilanden waan je je even in een andere wereld. Je gastronomische hart kun je ophalen bij het bekende Michelinsterrestaurant Bij Jef. En speciaal voor de zwoele zomeravonden organiseert Jef Schuur Loungy Mondays Bij Jef.

Van 6 juli tot en met 24 augustus kun je iedere maandag aanschuiven voor een avond gevuld met entertainment en natuurlijk een dijk van een menu. En dat doet hij natuurlijk niet alleen. Gastvrouw en sommelier Nadine Mögling zorgt voor een fantastisch wine pairing. Dit worden zomeravonden om nog lang van na te genieten. En daar houden we van!

Gastchefs

Op enkele data worden gastchefs van Les Patrons Cuisiniers uitgenodigd om samen te koken. Zo maak je op 6 juli kennis met de gerechten van Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland. Op 24 augustus zijn Yuri Wiessen van Wiessen in Eindhoven en Jos Grootscholten van Perceel in Capelle aan de IJssel te gast Bij Jef.

Loungy Mondays Bij Jef op Texel

Reserveren

Tijdens de openings- en slotavond (6 juli en 24 augustus) wordt een 6-gangenmenu geserveerd. Op alle andere Loungy Mondays data wordt een 7-gangenmenu geserveerd. Het menu inclusief een aperitief van Taittinger champagne reserveer je voor 125,- per persoon. Reserveren kan hier.

Overnachten

Ook voor een overnachting zit je Bij Jef. Relais & Château Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn. Een idyllische locatie die zich perfect leent voor een mini-break in eigen land. Plak er nog een paar dagen aan vast ga lekker uitwaaien op het strand. Ook sportievelingen zitten hier goed want Texel heeft vele opties als je houdt van golf, zeilen, kiten of gewoon wandelen in de natuur.

Lees ook onze tips voor een Staycation of de reviews over restaurants Inter Scaldes, 212, MOS en Bord’Eau.

Loungy Mondays Bij Jef op Texel