Amsterdam Wine Festival 2019

Win kaarten voor Amsterdam Wine Festival 2019

De vijfde editie van het Amsterdam Wine Festival is al weer in aantocht. Ook dit keer wordt de oogst van het Zuidelijk halfrond uitbundig gevierd op het Westergasterrein.

Tijdens deze jubileum editie (22-24 maart) ligt de nadruk op wijneducatie en dat zie je terug in de vele events die worden georganiseerd. Je kunt ook dit keer weer deelnemen aan leuke workshops en masterclasses. Nieuw is de “Room of Senses”. Door de combinatie van zien, horen, voelen, proeven en ruiken worden al je zintuigen geprikkeld in een futuristische ruimte. Een speelse manier om je wijnkennis te verbreden.

Er kan 3 dagen lang naar hartenlust geproefd en geborreld worden. Wijnmakers uit o.a. Zuid-Afrika, Australië en Argentinië staan in de grote gashouder uitleg te geven bij de verschillende stands.

Het Leidinghuis van het westergasterrein is het toneel voor masterclasses van bekende huizen zoals Bodega Salentijn uit Argentinië, Saint Clair uit Nieuw-Zeeland, Santa Ema uit Chili en Itapalka uit Peru.

Win kaarten voor Amsterdam Wine Festival 2019

Voor de lekkere trek kun je terecht bij een van de streetfoodstands waar je empanadas, ceviche of Afrikaanse Braai gerechten kunt scoren.

Openingstijden Amsterdam Wine Festival:
Vrijdag 22 maart | 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 23 maart | 13:00 – 01:00 uur
Zondag 24 maart | 13:00 – 22:00 uur

Check www.amsterdamwinefestival.nl voor meer informatie en tickets.

Lees ook: Op wijnreis door Barolo, een weekend naar de Champagne of op wijnreis door Zuid-Afrika.

Win kaarten voor Amsterdam Wine Festival 2019