Amsterdam Wine Festival 2022

Win kaarten voor Amsterdam Wine Festival 2019

Yesss, eindelijk kan het weer! Het Amsterdam Wine Festival is al weer in aantocht. Na dat we het 2 jaar moesten missen wordt dit keer de oogst van het Zuidelijk halfrond uitbundig gevierd op het Westergasterrein.

Tijdens deze editie (21-24 april)  kan er naar hartenlust geborreld en geproefd worden. Ook ligt de nadruk op wijneducatie en dat zie je terug in de vele events die worden georganiseerd. Je kunt ook dit keer weer deelnemen aan leuke workshops en masterclasses.

Er kan 4 dagen lang naar hartenlust geproefd en geborreld worden. Wijnmakers uit o.a. Zuid-Afrika, Australië, Chili, Brazilië en Argentinië staan in de grote gashouder uitleg te geven bij de verschillende stands.

Win kaarten voor Amsterdam Wine Festival 2019

Voor de lekkere trek kun je terecht bij een van de streetfoodstands buiten de gashouder.

Win kaarten voor Amsterdam Wine Festival

The Citizen mag speciaal voor deze editie 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor dit gezellige event! De kaarten zullen worden verloot onder onze lezers. Meedoen kan door onze Facebookpagina te liken en The Citizen op Instagram te volgen. Laat in de comments op de Amsterdam Wine Festival post op een van de socials weten met wie jij graag naar het event wil, deel de post, en dan maak je automatisch kans op de kaarten.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Openingstijden Amsterdam Wine Festival:
Donderdag 21 april 15.00 – 01:00

Vrijdag 22 april 15:00 – 01:00
Zaterdag 23 april 13:00 – 01:00
Zondag 24 april 13:00 – 22:00

Check www.amsterdamwinefestival.nl voor meer informatie en tickets.

Lees ook: Op wijnreis door Barolo, een weekend naar de Champagne of op wijnreis door Zuid-Afrika.

Win kaarten voor Amsterdam Wine Festival 2019