Winebar QV aan de Beethovenstraat in Amsterdam

QV Winebar aan de Beethovenstraat in Amsterdam

Winebar QV aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid opent begin september haar deuren. Deze zaak wordt een leuke aanvulling op de bestaande horeca zoals Ferili’s Caffé en Brooks. Nu ook het verouderde Fidelio recent is overgenomen door Bar Kaspar komt er steeds meer kwalitatieve horeca in deze winkelstraat.

Bij Winebar QV kun je straks genieten van een goed glas wijn maar ook van een kleine maaltijd. Naar verluid wordt het een wijnbar zoals je ze in Italië tegenkomt. Warm en gezellig ingericht maar bovenal met kwalitatief goede wijnen. Op de wijnkaart staan wijnen uit de hele wereld dus er is voor ieder wat wils. Bij elk glas komt een kleine bite, geheel in lijn met de Italiaanse aperitivo.

Winebar QV aan de Beethovenstraat in AmsterdamOok overdag is de zaak al geopend voor een kopje koffie of lunch. Ook hier weer die Italiaanse touch. De menukaart is Italiaans – Mediterraans en de espresso krijgt vanzelfsprekend een speciale plek met 2 brandingen uit Italië, een middelzware espresso uit Bologna (Filicori) en een Napolitaanse variatie (Passalacqua).

De wijnbar heeft 35 zitplaatsen en zal geopend zijn voor lunch, diner en natuurlijk voor een drankje.

Winebar QV

Beethovenstraat 58

Amsterdam

Lees ook Wijnbars in Amsterdam, restaurants in de Jordaan en restaurants aan de Zuidas.