Lunchen bij The Lobby Nesplein

The Lobby Nesplein Amsterdam

Een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam blijft The Lobby. Ik ben al jaren fan van deze zaak en kom er dan ook regelmatig.  Niet alleen om er te lunchen of dineren maar ook gewoon voor een goed glas wijn aan de bar of dat knusse plekje op de bank bij de openhaard. Het is er altijd levendig in deze mooie zaak en er hangt een fijne vibe.

The Lobby Nesplein Amsterdam
Salade met biet, verse vijgen en walnoot

Op de nieuwe lunchkaart staan weer te gekke gerechten. Wij gingen op onderzoek uit en namen de salade van biet met lauwwarme geroosterde vijgen, Bleu de Wolvega, walnoot en couscous. Super lekker! En als je de tijd hebt ga dan voor het uitgebreidere menu en start met een mooie kalfstartaar met zwezerik en kalfstong of de prei met een gepocheerde ei met hazelnoot en bacon. Als hoofdgerecht is de corvina met bloemkool en kappertjessaus een aanrader. Neem er een mooi glas wijn erbij en je hebt een heerlijke relaxte middag. Wil je toch iets eenvoudigers? Ga dan voor hun bekende flamkuchen of voor de eggs Royale met zalm en Hollandaisesaus.

The Lobby Nesplein
Amuse van kalfstartaar, zwezerik en merg

Wat je plannen ook zijn The Lobby past eigenlijk altijd. Of je nu gaat voor de romantische date, een lunch met vrienden of een zakelijke afspraak, dit restaurant heeft de juiste setting. Het is trouwens ook een perfecte uitvalsbasis tijdens of na je shoppingspree want het ligt in de Nes net achter de de Dam en het nieuwe Hudson’s Bay. Kun je je shopmiddag in style afsluiten.

The Lobby Nesplein

Nes 49

Amsterdam 

Lees ook: Franse restaurants in Amsterdam of wijnbars in Amsterdam voor de fijnste plekjes van de stad.

The Lobby Nesplein
Prei met gepocheerd ei, hazelnoot en bacon