Benedict Noordwijk. Nieuw boetiekhotel aan de kust

Boetiekhotel Benedict Noordwijk

Benedict Noordwijk heeft in 2021 haar deuren geopend. Het relatief nieuwe boektiekhotel heeft 24 schitterende appartementen waar je in alle luxe tot rust kunt komen.

Boetiekhotel Benedict is gelegen op de hoogste duin van Noordwijk waardoor je uitkijkt over Noordwijk aan Zee, de omliggende natuur en je kunt vanuit de meeste kamers zelfs de zee zien.

Boetiekhotel Benedict Noordwijk

De twee gerestaureerde villa’s waar het hotel uit bestaat zijn door Studio Linse van een smaakvol nieuwe interieur voorzien. Hierbij zijn kosten noch moeite bespaard gebleven. Van de handgemaakt Italiaanse meubels tot het linnengoed van de beste kwaliteit, fijne beautyproducten van Frama en koffie van de Espressofabriek. Klinkt goed nietwaar?

Boetiekhotel Benedict Noordwijk

In het hele hotel zijn veel natuurlijke kleuren gebruikt. Hierdoor heerst er een gevoel van rust en sereniteit. Ideaal als je dus even wil opladen aan de kust. In de gezamenlijke salon kun je genieten van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn.

Boetiekhotel Benedict Noordwijk

Tijdens je verblijf kan een dagje strand natuurlijk niet uitblijven maar er is nog veel leuks te doen in de directe omgeving. In het voorjaar is het leuk om langs de bloembolvelden te fietsen en in de herfst is Nationaal Park Hollandse Duinen weer op haar mooist. Als heilzame badplaats heeft Noordwijk ook op het gebied van wellness veel te bieden. Meer tips voor de Nederlandse kust vind je in mijn nieuwe boek Aan de Kust.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Direct een kamer boeken bij Benedict Noordwijk kan via deze link.

Benedict Noordwijk

Prins Hendrikweg 19

2202 EC Noordwijk

Lees ook: de leukste strandtenten van Noordwijk of dineren bij Latour* in Huis ter Duin.