Spaghetteria Caffè

Spaghetteria opent Spaghetteria Caffè op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam. Bij deze deli kun je terecht voor heerlijke broodjes, koffie mét melk en diverse Spaghetteria merchandise! Maar ook de vertrouwde pasta’s staan op het menu. Wij hadden wel zin in een Italiaans sfeertje en gingen langs voor een lunch.

Zoals we van de Italiaanse formule gewend zijn, draait alles om verse ingrediënten. De biologische zuurdesemciabata’s komen uit de oven van hotel de Goudfazant. Deze zijn rijkelijk belegd met Italiaanse heerlijkheden zoals gegrilde groenten, buffel mozzarella en prosciutto.

Spaghetteria Caffe
Spaghetteria Caffè

Bij Spaghetteria caffè gaat het er net iets anders aan toe dan bij de restaurants. Je kunt hier bijvoorbeeld de hele dag terecht, je koffietjes kun je mét melk krijgen en je kunt naast uitgebreid tafelen ook snel een zoet croissantje eten.

Daarnaast dient het caffe ook als delicatessewinkel. Dus je kunt de broodjes, verse pasta’s- en sauzen makkelijk in huis halen of laten bezorgen. En vergeet ook niet de huisgemaakte peperolie en de beroemde tiramisu. Ben je een échte Spaghetteria fan? Dan kun je hier ook de merchandise scoren zoals de sokken, mutsen en zelf Nikes!

Spaghetteria Caffe
Spaghetteria Caffè

De deli opent iedere dag om 10.00 uur de deuren en biedt naast zo’n twintig plaatsen binnen, ook een heerlijk terras buiten. Hier waan je je even in Italiaanse sferen, in het Amsterdamse stadsleven. Wat ons betreft iets om naar uit te kijken dit voorjaar!

Lees ook: Penne all’arrabbiata – recept van Spaghetteria , De leukste terrassen in Amsterdam en https://thecitizen.nl/aan-de-kust/Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust.