Rosé Saturday’s @ Nikki Beach Marbella

Beach clubs in Marbella

Nikki Beach in Marbella is een van de leukste beach clubs van de regio. Hun Amazing Sunday Brunch, die steevast uitmondt in een feestje, is erg bekend. Door het grote succes heeft de beach club nu een nieuw event geïntroduceerd: Rosé Saturday’s.

Op zaterdag kun je tussen 12.00 en 14.00 aanschuiven voor de brunch in het restaurant. Je start met wat lekkere zoetigheden en natuurlijk een glas rosé. De heerlijk lichte Provence rosé wordt ongelimiteerd geschonken dus laat hem je goed smaken.

Rosé Saturday’s @ Nikki Beach MarbellaOp het buffet vind je tal van lekkernijen die geheel in het thema zijn aangekleed met roze accenten. Zo vind je er foccaccia’s, salades, sushi, poké bowls en nog veel meer. Bij het life cooking station wordt het nog interessanter. De chef maakt hier mega lekkere paella. De bekende paella mixta met zeevruchten en kip maar ook een goddelijke variant met limoen en asperges. Een absolute aanrader als je het mij vraagt. Ben je niet zo’n fan van paella dan kun je naar hartenlust grote gamba’s van de grill nemen, heerlijke malse kip of het buikspek. Opties genoeg.

Rosé Saturday’s @ Nikki Beach MarbellaAls afsluiter is ook het dessertbuffet een lust voor het oog. Bomvol zoetigheden en lekker vers fruit. Check ondertussen ook vooral wat er om je heen gebeurt want zo langzaamaan worden de flessen champagne aangerukt bij de day beds rondom het zwembad. De dames hebben hun mooiste badpakken tevoorschijn getoverd en paraderen vrolijk rond. Erg vermakelijk.

Rosé Saturday’s @ Nikki Beach MarbellaDe DJ en saxofonist zetten het volgende hippe deuntje in en de sfeer komt er al aardig in. Tegen twee uur gaan wij van tafel en verplaatsen we ons naar het riante zwembad voor een beetje verkoeling.

Rosé Saturday’s @ Nikki Beach MarbellaIn het weekend is het behoorlijk druk dus tijdig reserveren van een tafel voor de brunch en een bed is wel aan te raden. Check de site voor de opties. Rosé Saturday’s inclusief de rosé boek je voor EUR 79,- per persoon.

Rosé Saturday’s @ Nikki Beach Marbella

Nikki Beach Marbella

Playa Hotel Don Carlos

Carretera de Cádiz Km 192

29604 Marbella

Malaga

Lees ook: Beach clubs in Marbella, restaurants in Malaga en rooftopbars in Malaga.