Restaurants in Cadzand

Restaurants in Cadzand

Cadzand in Zeeland is een hele leuke plek om een vakantie in Nederland door te brengen. Het kleine dorp heeft een fijn strand, mooie hotels en een uitgebreide keuze aan restaurants. Van de meest bekende Michelinsterrenrestaurants tot een toegankelijke bistro met uitzicht op het water. Uiteraard zie je hier (in het seizoen) veel streekproductent op de kaart staan zoals Oosterscheldekreeft en Zeeuwse oesters. Dit zijn wat ons betreft de leukste restaurants in Cadzand:

Pure C

Cadzand is stiekem toch wel het culinaire domein van Sergio Herman te noemen. Met maar liefst 3 top restaurants kun je hier bijna niet om de Michelinsterchef heen. In Strandhotel Cadzand vind je Pure C, hét paradepaardje van Sergio Herman. De chefs koken hier op top niveau en het is dan ook een van de trekpleisters van Cadzand. Zeeuwse topproducten vormen hier de basis voor alle gerechten. Een walhalla voor echte foodies.

Restaurants in Cadzand
Pure C foto: Chantal Arnts

AIRrepublic*

Bij de haven van Cadzand vind je AIRrepublic. Wederom met Sergio Herman aan het roer. Deze hippe brasserie heeft een Michelinster en is geopend voor lunch en diner. Een dikke aanrader is trouwens het terras aan het strand. Hier zit je fantastisch op een zonnige dag. Op en top genieten bij deze culinaire spot.

Restaurants in Cadzand
Dell’Arte

Restaurant Dell’arte

Wil je even heel wat anders dan alle sterrenrestaurants dan is het gemoedelijke restaurant Dell’arte een hele goede optie voor diner. Hier eet je goede seizoensgerechten aan keurig gedekte tafels. In de zomer zit je ook heel fijn in de tuin.

Restaurants in Cadzand
Bistro Beaufort

Bistro Beaufort

Aan het strand is ook Bistro Beaufort een hele leuke plek voor liefhebbers van vis, schaal- en schelpdieren. Vooral tijdens het Oosterscheldekreeftseizoen is het speciale kreeftenmenu een echte aanrader. Lekker glas wijn erbij en je kunt hier op en top genieten van een zomerse avond aan de Nederlandse kust.

Zilt & Zout

Aan de rand van natuurpark Het Zwin vind je Zilt & Zout. Bij dit visspecialiteiten restaurant kun je heerlijk lunchen en dineren. In de zomer doe je dit ook nog eens op het royale terras. Het is een goede uitvalsbasis als je natuurgebied Het Zwin bezoekt. Samen met een lokale gids organiseert Zilt & Zout ook mooie wandeltochten door dit gebied met aansluitend een lunch. En dat is leuk toch?

Check voor meer tips aan de Nederlandse kust mijn nieuwe boek!

Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust

Lees ook: de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust of Roompot De Parade in Cadzand.