Floor17 – Rooftopbar Amsterdam

Floor17

Floor17, een restaurant en cocktailbar op hoog niveau. Gevestigd op het Leonardo hotel bevindt zich het hoogste terras van Amsterdam.

Onlangs bestond Floor17 tien jaar en dat werd goed gevierd! Ze organiseerden het Floor17 Highlands Festival en dat was een groot succes. Met een borrel op het dakterras, een silent disco, Jazz band en natuurlijk heerlijke cocktails en gerechten.

Het Leonardo Hotel is gevestigd in het Rembrandt Park, wat een waanzinnig uitzicht biedt over Amsterdam. De uitgelezen locatie dus om een avond lekker te eten, borrelen of iets te vieren! 
Het personeel is hartstikke vriendelijke en staat klaar om je te adviseren, of om een speciale cocktail voor je te maken.
Wil je de Amsterdamse skyline in het daglicht zien? Floor17 is vanaf ’s ochtends vroeg al open en je kunt er ook nog eens een paar uur gratis parkeren!

Floor17
Foto: Floor17 Highlands Festival

De kaart is divers, van een mooi stukje vlees tot diverse soorten vis en zelfs kreeft! Daarnaast staan er diverse groenten op het menu als asperges, zoete aardappel en geroosterde bloemkool.
De cocktails, allen met een grappige naam, hebben een werelds karakter. Van een Peruaanse pornstar Martini, tot Japanse gin. 

Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd. Van diverse spellen tot een DJ die je favoriete plaatjes draait.
En uiteraard kun je ook je eigen feest hier organiseren. Wat ons betreft een waanzinnige locatie om iets te vieren!

Je kunt zeven dagen per week terecht bij Floor17 en reserveren doe je hier!

Lees ook: Perfecte BBQ wijnen voor de zomer, Restaurants in Amsterdam West