De beste restaurants op Holbox in Mexico

Holbox is een super idyllisch eiland met hagelwitte stranden, kristalhelder water en wuivende palmbomen. Het verblijf op dit eiland is erg relaxed en vooral paradijselijk. De restaurants bevinden zich bij de hotels aan de kust en in het kleine kleurrijke centrum. Bij deze restaurants kun je met een gerust hart gaan dineren:

LUUMA

Tijdens je verblijf op Holbox moet je een avond dineren bij LUUMA. Dit is echt de allerleukste spot van het eiland. Het is dan ook alle avonden erg druk maar het is de moeite waard om even te wachten op een tafel. En even aan de bar wachten met een cocktailtje is daar trouwens ook geen staf hoor want het is er gezellig en energiek. De gerechten zijn to share. Dus zet de tafel vol met allerlei lekkere hapjes, een flesje wijn en je hebt hier gegarandeerd een leuke avond.

De beste restaurants op Holbox in Mexico
Mandarina

Mandarina

Tafeltjes op het strand, onder de palmenbomen en met je voetjes in het zand. Dat is Mandarina. Precies dat wat je wil op een tropisch eiland. Bij dit sfeervolle beach front restaurant heerst een relaxte sfeer. Op de kaart gerechten zoals pasta’s, salades of grill gerechten. Het restaurant hoort bij hotel Casa Las Tortugas en ook LUUMA is van dezelfde eigenaar.

De beste restaurants op Holbox in Mexico
ROOTS

ROOTS

Een heel stuk eenvoudiger is openluchtrestaurant ROOTS. Verwacht niet te veel van plek zelf, het is nogal basic. Hier eet je alleen maar pizza. Maar, deze pizza is wel echt heel erg lekker dus het zit iedere avond vol. Je kunt hier niet echt gezellig tafelen dus de doorloop is hoog. We hebben hier een pizza gegeten en zijn daarna ergens anders gaan borrelen.

Lees ook onze Mexico tips voor Tulum en Bacalar.

Andere leuke travel tips zijn Malaga, Singapore en Puglia.