Restaurant Vessel

Kom samen bij restaurant Vessel en geniet van heerlijk eten, met een geweldig uitzicht over ’T IJ. Zowel in de zomer als in de winter is dit een goede plek om even aan het stadsleven te ontsnappen.

Bij Vessel kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het ruime terras aan het water maakt dat dit een van onze favoriete borrelplekken is tijdens de warme zomerdagen. 
Maar ook in de winter is het hier goed vertoeven. Op het terras voor een warm haardvuurtje, of binnen omringd door het kleurrijke interieur op comfortabele zitplaatsen.

Het draait bij restaurant Vessel om gezellig samen zijn en het shared-dining concept speelt daar goed op in! De keuze is reuze op de kaart, dus er is voor ieder wat wils. Van vega(n) tot vlees en van wijn tot cocktails. 

Wij gingen voor de ‘Best of Vessel’. Een drie-gangen menu met de beste gerechten van de kaart, met diverse wereldse invloeden. Je kunt kiezen voor een mix met vis en vlees, maar helemaal vegan is ook een optie!

Zo aten we onder andere bieten op drie manieren bereid, met gerookte vegan feta. Erg lekker én een mooi, kleurrijk gerecht. Ook kregen we een mooie steak tartaar, wat altijd goed is op een warme dag wat ons betreft. En hou je van een gin en tonic? Bestel dan zeker de zalm in gin, met komkommer en nori!

Ook de tweede ronde was verrassend met een smaakvolle, dungesneden knolselderij, gekruide kippendij met little gem en olijven, kfc bloemkool en zeer malse shortrib. 

Voor het dessert dronken we een limoen sgroppino en we sloten af met een amandelcake met ijs, framboos en witte chocola. Een verfrissend dessert en naar onze smaak niet te zoet!

Vraag vooral even naar de wijnkaart om je favoriet bij het eten te kiezen. Kun je geen keus maken? Vraag het vriendelijke personeel wat goed paart met de gerechten die je kiest!

Naast dat je hier gewoon heerlijk kan zitten, zijn er ook regelmatig events en dingen te doen. Dus check de website voor een leuk dagje uit!

Lees ook: Beachclub C in Noordwijk, Cantine de Caron in Westerpark en Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust.