Beachclub C in Noordwijk

Beachclub C in Noordwijk

Noordwijk is de ultieme bestemming voor een zon, zee en strand vakantie in Nederland. Niet alleen vanwege het uitgestrekte strand, maar ook zeker door de vele goede strandtenten die Noordwijk rijk is. Beachclub C is de nieuwkomer in het rijtje met paviljoens aan de Koningin Astrid Boulevard. Je vindt hem precies tussen de gevestigde orde, Bries en Branding Beach Club in.

Beachclub C in Noordwijk
Foto credits: Maartje Abrahams

Beachclub C ligt een beetje verscholen tussen de duinen. Hierdoor ligt het terras wat beschut en heb je al vanaf de eerste lentedag een heerlijk plekje in de zon. De styling van de beachclub is heel naturel gehouden. De inrichting bestaat voornamelijk uit houten meubels met witte kussens, witte parasols en bamboe lampen. Lekker beachy!

Beachclub C in Noordwijk

Op een zonnige avond sluiten we aan voor een diner op het terras. De menukaart belooft gerechten met een Mediterraanse twist. Denk aan Pata Negra, gegrilde pulpo, oesters en pasta vongole, maar er zijn ook poké bowls en een tournedos met pepersaus. Je kunt hier eigenlijk alle kanten op. Gegrepen door de zomerse temperatuur worden we vooral getriggerd door de Spaanse voorgerechten. We nemen gamba’s pil pil en vongole met rode peper en knoflook. Deze worden beide geserveerd met knapperig ciabatta brood om lekker te dippen in de smaakvolle olie. Om de Spaanse sfeer nog wat te versterken bestellen we hier een Spaanse rosé bij van Born Barcelona. Op en top zomer!

Beachclub C in Noordwijk

We vervolgen met een zeetong a la meunière. Sinds mijn kinderjaren is dit het gerecht dat ik het liefste eet als ik aan de kust ben. Een typisch gevalletje jeugdsentiment. De keuze voor het hoofdgerecht was dus snel gemaakt. Beachclub C serveert een grote tong met Franse frietjes en een frisse salade. Precies zoals het hoort.

Beachclub C in Noordwijk

Tot slot biedt de dessertkaart nog veel opties voor een lekker nagerecht. Van churros met chocoladesaus tot een kaasplateau of een verfrissende scoppino. Ben je fan van Espresso Martini? Dan ben je bij Beachclub C helemaal aan het juiste adres. Ze hebben namelijk een flinke cocktailkaart. Eigenaar Ramon bereid met liefde de mooiste creaties voor je. Hét moment om deze eens uitgebreid te gaan proeven is de donderdagavond. Dan organiseren ze namelijk “Little Friday” met dj Juni Juliet of live optredens van b.v. Ruth Jacot.

Wil je meteen een tafeltje reserveren? Check dan hier de website.

Beachclub C

Koningin Astrid Boulevard 104

2202 BD Noordwijk

Lees ook: de leukste strandtenten van Noordwijk, strandtenten in Bloemendaal en Zandvoort.

In mijn boek Aan de Kust neem ik je mee naar al mijn favoriete accommodaties, restaurants en en beachclubs aan de Nederlandse Kust. Je bestelt het boek via Bol.com.

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust