De nieuwe Poké bowls van Poké Perfect

De Poké bowls van Poké Perfect

De poké bowls van Poké Perfect zijn al jaren een hit.  Deze Hawaiiaanse gerechten hebben onze harten veroverd en gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Je kunt natuurlijk je eigen poké bowl samenstellen maar we laten ons ook maar al te graag verrassen met nieuwe smaken. Poké Perfect heeft daarom een aantal nieuwe smaken gelanceerd. En deze mochten we proeven. Via UberEats of Thuisbezorgd staan de bowls binnen een mum van tijd op tafel.

De nieuwe smaken zijn Slow cooked beef, Teriyaki Ginger chicken, Shrimply the best. Deze worden warm geserveerd. Ook zijn er twee nieuwe smaken voor de vegan bowls namelijk You make miso happy en Next level Tempeh. Opties genoeg dus. De Poké bowls van Poké Perfect

Ik bestelde voor thuis een van de signature poké bowls The Witzel en de nieuwe smaak Teriyaki Ginger chicken. The Witzel staat dus al heel lang op het menu en bestaat uit zalm, avocado, komkommer en lente-ui. Als basis kun je kiezen uit rijst, quinoa, boerenkool of sla. Je kunt het dus zo gezond maken als je wil.

De Poké bowls van Poké Perfect

De nieuwe smaak Teriyaki Ginger wordt warm geserveerd en bestaat uit kippedij, mais, wortel, zoete aardappel en broccoli. En uiteraard wordt het gerecht geserveerd met Teriyaki Ginger saus. Ook hier kun je kiezen voor de basis van rijst, boerenkool, groente of quinoa. Ik koos voor de laatste. Om het geheel af te maken proeven we nog de Tempura garnaal en Yakitori kip met teriyaki glacé als side dish.

Met vestigingen door de hele stad kun je altijd wel bij jou in de buurt een poké bowl afhalen of laten bezorgen. Check hier het hele menu. Easy does it!

Check voor meer take-away of thuisbezorgd maaltijden in Amsterdam dit artikel.

Lees ook: de beste sushi van Amsterdam, restaurants in Amsterdam Oost en de lekkerste lentewijnen.