Nuevo y Sur Beach Club in Malaga

Nuevo y Sur Beach Club in Malaga

Nuevo y Sur is een van de nieuwste beach clubs aan de rand van Malaga. Begin van het jaar hebben is deze locatie flink verbouwd met een relaxte beach club als resultaat.

Vanaf de straatkant kun je niet vermoeden dat er aan de strandzijde zo’n fijne plek schuil gaat. Eenmaal aan de achterzijde gearriveerd heerst een hele andere sfeer dan bij de Spaanse Chriguito’s verderop in de rij. Het ruime terras is fris en licht ingericht en daardoor heerlijk zomers. Nuevo y Sur Beach Club in MalagaNuevo y Sur Beach Club wordt gerund door Nederlanders en dat merk je in de service en de menukaart. Je vindt hier niet de typische Spaanse gerechten maar de keuken is hier vooral Internationaal georiënteerd. Op de menukaart een ruime keuze aan gezonde en vegetarische gerechten zoals de poké of quinoa bowls. Wij kiezen echter voor de signature dishes. Om te beginnen de street taco’s gevuld met kip en een pikante saus. Een lekker begin en een must-try als je hier gaat eten want dit blijkt ons favoriete gerecht te zijn.

Ook de flensjes met Pekingeend en de brochetta met zeeduivel en gamba’s vallen erg goed in de smaak. We sluiten onze lunch af met een fris dessert: Homenaje al Mojito. Dit blijkt een licht bevroren soep te zijn van Kaffir limoenbladeren, Bacardi (8 jaar) en mintijs. Een verrassende combinatie en echt super lekker! Nuevo y Sur Beach Club in Malaga

Na deze uitgebreide lunch ploffen we nog even op een van de Balinese strandbedden en sluiten de dag daarna af met een frisse cocktail. Ook hiervoor zit je goed bij Nuevo y Sur.

Er is een leuke mix van locals en toeristen. Een goed teken als je het mij vraagt. Tot een paar maanden geleden had manager Benjamin ook een vestiging van Nuevo y Sur in het oude stadscentrum van Malaga. Dit restaurant is voortgezet onder een andere naam maar de signature dishes en cocktails zijn dus mee verhuisd naar deze nieuwe stek. Dus heb je een vakantie naar Malaga in het verschiet check dan zeker deze fijne plek voor een relaxte dag aan het strand.

Nuevo y Sur

Paseo Marítimo de Los Álamos 20

Torremolinos, Málaga

Een fietstour in Malaga is natuurlijk super leuk om te doen. We gingen met een Nederlandse gids van Baja Bikes langs de highlights van het historische centrum van Malaga. Check via deze link alle verschillende fietsroutes en tarieven.

Lees ook: Restaurants in Malaga of Rooftop bars in Malaga.

Dit zijn de leukste beach clubs in Marbella!