Mi Ami in Amsterdam West

Mi Ami

Bij Mi Ami waan je je even in het Miami van de jaren tachtig, waar je zowel binnen als buiten neer kunt strijken tussen het kleurrijke interieur voor een goede borrel!

Mi Ami, gevestigd aan de Jan van Galenstraat, is een van de nieuwste borrellocaties in Amsterdam West. Met een terras vlak naast het Erasmuspark, zit je hier tot in de latere uurtjes in de zon. Een top locatie om lekker te borrelen, te eten, of gewoon een drankje te drinken.

Het interieur van Mi Ami is gebaseerd op plekken als Ocean Drive en South Beach. Dus veel kleur, planten en retro specs hier en daar. 
Ons favoriete item is de menukaart; de drankjes staan namelijk op een videoband hoes, waar ook daadwerkelijk een videoband in zit! In ons geval Jumanji en Cast Away. En als je het aardig vraagt, spelen ze de film af op de oude televisie die in de hoek hangt. Hoe leuk!

Mi Ami

Naast dat je er hartstikke leuk zit, kun je er ook lekker eten. De kaart is Spaans georiënteerd. Zo eet je bijvoorbeeld diverse soorten pintxos met vlees, vis, of vega toppings. Maar ook kip in witte wijn en knoflook, gamba’s, pimientos de padron of de wekelijkse wisselende empanada’s.
Heb je zin om wat uitgebreider te dineren? Dan is de paella ook nog een optie. Zowel vega als gemixt beschikbaar en bedoeld om te delen!

Mi Ami

Ook de drankkaart biedt voor ieder wat wils, met een rijk scala aan speciaal biertjes, (Spaanse) wijnen en natuurlijk cocktails. Van huisgemaakte creaties, tot de classics. Laat je vooral adviseren als je er niet uitkomt. Het personeel is altijd in voor een praatje en helpt je graag met je keuze!

Naast dat je bij Mi Ami lekker kunt borrelen, kun je er de rest van de dag ook terecht. De deuren worden zeven dagen per week om 11.00 geopend. Wat het de uitgelezen plek maakt om neer te strijken voor een koffietje na je wandeling in het park, of om te gaan lunchen. 
Wil je zeker zijn van je plekje? Reserveren kan hier!

Mi Ami

Heb je iets te vieren? Ook voor privé feestjes en evenementen kun je naar Mi Ami. Hartstikke leuk voor bijvoorbeeld je verjaardag of een bedrijfsborrel met een 80’s vibe! Dat is weer eens wat anders dan de strandaard kroeg.

Lees ook: Nieuwe restaurants in Amsterdam, Borrelen in Amsterdam, De leukste terrassen in Amsterdam.