Karavaan Amsterdam. De drie wijzen uit Oost strijken neer op het Kwakersplein!

Karavaan Amsterdam. De drie wijzen uit Oost strijken neer op het Kwakersplein!

Begin 2020 opent aan het Kwakersplein Karavaan. In het hart van de Da Costabuurt, op een steenworp afstand van de Foodhallen en de Kinkerstraat strijken, onder andere, De Drie Wijzen uit Oost neer met hun volgende concept.

De naam zal vele mensen doen denken aan die lange rijen mensen, kamelen en ezels, die van stad naar stad trokken om handel te drijven. Eigenlijk geldt dat voor Karavaan ook een beetje. Het doel van deze nieuwe “buurt hangout” is het verbinden van mensen. Of dat nu is voor een drankje, lunch of als favoriete koffiebar, het is aan jou.

Op de hoek van het pand komt een heuse koffiebar. Hier wordt het eenvoudig om een lekkere latte met croissantje on the go te scoren.

In het hart van het pand staat vooral de bar centraal met onder andere speciaal bieren en cocktails. Zomers wordt het helemaal een feest dankzij hun zonovergoten terras. En daar kijken we stiekem nu al naar uit.

Dankzij hun locatie in West, maar richting het centrum, zullen vele “Karavaan gangers” met smart uitkijken naar deze nieuwe hotspot.

Ook het brein achter dit concept brengt alle horeca kennis uit zowel Amsterdam Oost als West samen. Symbolisch en treffend.

Arne de Wit (De Ebeling), Daan Bonsen (o.a. Café Panache) en horecagroep de Drie Wijzen uit Oost (o.a. de biertuin, Bar Botanique, Waterkant en Pacific) bundelen hun krachten. Het interieur is bedacht en uitgevoerd door Studio Modijefsky. Dit is net als het concept geïnspireerd op reizen. Het neemt je op een subtiele wijze mee op reis langs een uitgebreid kleurenscala en vele soorten materialen waaronder hout.

Wat de precieze invulling zal worden van het menu laat nog even op zich wachten. Maar ook hier zal het doel van mensen verbinden mee worden genomen; toegankelijk en fair geprijsd.

Wij zijn alvast benieuwd en zien er naar uit om op onze route tussen West en het Centrum in de zon aan een heerlijke cocktail te nippen.

Karavaan

Kwakersplein 2

1053 TZ Amsterdam

Lees ook: De beste sushi van Amsterdam, Restaurants in Oost en Restaurants in Westerpark.