HappyHappyJoyJoy Zuidas opent in Crowne Plaza Amsterdam

HappyHappyJoyJoy Zuidas opent in Crowne Plaza Amsterdam

Eind van de maand opent HappyHappyJoyJoy Zuidas in het Crowne Plaza Amsterdam South. Precies zoals je van die andere locaties gewend bent zal het restaurant Aziatisch streetfood serveren. De bekende regenbooggekleurde Rainboa’s staan uiteraard op de kaart maar ook heerlijke dimsum, pekingeend, char siew, rendang en curry’s.

Het interieur zal super kleurrijk zijn. Compleet met vrolijke tekeningen aan de wand, die oh zo leuke rode parasols tegen het plafond en happy cats voor een beetje extra geluk. Het restaurant concept leent zich heel goed voor een ongedwongen avond tafelen met collega’s, vrienden of je lief. Laat de tafel vol zetten met allemaal lekkere kleine gerechten en proef naar hartenlust. Lekker glas wijn of Aziatisch biertje erbij en klaar ben je. HappyHappyJoyJoy Zuidas opent in Crowne Plaza AmsterdamKaraoke in de private dining

Voor de liefhebbers van Karaoke is er trouwens goed nieuws. Want de private dining van het restaurant is uitgerust met een ingebouwd karaoke systeem. Dus met een klein gezelschap kun je hier (achter gesloten deuren) een heuse karaoke night organiseren. HappyHappyJoyJoy Zuidas opent in Crowne Plaza Amsterdam

Terras in de zon

Het terrasseizoen laat nog even op zich wachten maar zodra het zonnetje doorbreekt zit je goed op het terras van HappyHappyJoyJoy Zuidas. Zowel tijdens de lunch als het diner zit je hier aan het George Gershwinplein in de zon. Aan dit plein vind je trouwens ook de entree van het restaurant, dus je hoeft niet via de hotelzijde naar binnen te gaan.

Voor de Zuidasser is HappyHappyJoyJoy Zuidas echt een aanwinst. Er is veel horeca in deze omgeving maar zeker geen vergelijkbaar concept. Een perfecte plek dus voor een lunch, borrel of diner met je collega’s.

De keuken van het restaurant zal geopend zijn van maandag tot en zondag van 12.00 – 22.30.

HappyHappyJoyJoy Zuidas

Crowne Plaza Amsterdam South

George Gershwinplein 1

Amsterdam

Lees ook: restaurants aan de Zuidas Amsterdam, de beste sushi van Amsterdam of de review over Bolenius Restaurant aan Zuidas.