HappyHappyJoyJoy Downtown

HappyHappyJoyJoy Downtown

Het krachtige concept van HappyHappyJoyJoy is een bewezen succesformule. Deze favo hotspot onder de Amsterdammers schiet als paddestoelen uit de grond. Na vestigingen in West, Oost en De Pijp opende onlangs een vierde HappyHappyJoyJoy in het centrum van Amsterdam. Wat je hier kunt verwachten? De lekkere snack variant van HappyHappyJoyJoy. Oftewel de beste Aziatische streetfood snacks in een kleine (in vergelijking met de andere zaken) en knusse omgeving. Met de Flying Dutchmen en Supperclub binnen handbereik is HappyHappyJoyJoy Downtown de perfecte uitvalsbasis voordat je een avondje gaat stappen.

HappyHappyJoyJoy Downtown

Geïnspireerd op de drukke en chaotische Aziatische streetfood markten heeft HappyHappyJoyJoy Downtown net zo’n kleurrijke uitstraling als de andere vestigingen. Met gekleurde plastic bestekmandjes, neonletters op de muren en rode parasols aan het plafond komen de hysterische lokale markten uit het verre oosten wel even heel dichtbij. Minder zitplaatsen betekent ook een kleinere kaart. Op de menukaart vind je de lekkerste snacks uit de Thaise, Vietnamese en Koreaanse keuken. Van verse springroll en dim sum tot patatje rendang en pad thai. Alle gerechten kun je delen met je tafelgenoten en het leuke is dat alle gerechtjes nog geen tientje kosten. Onze favorieten zijn bij uitstek: patatje rendang, dim sum en de peking bao. Die laatste is echt goddelijk! Kies er een lekker Aziatisch biertje of verfrissende cocktail bij en je waant je even in Azië. 

HappyHappyJoyJoy Downtown

HappyHappyJoyJoy is met inmiddels vier vestigingen een waar begrip in Amsterdam. En daar blijft het niet bij, want nummer vijf wordt binnenkort geopend op de Zuidas. Wij begrijpen wel waarom. Het eten is er lekker, je kunt er gezellig tafelen en ook niet geheel onbelangrijk – het is betaalbaar. Voor de snelle trek, een goede Aziatische snack of een gezellige borrel zit je altijd goed bij HappyHappyJoyJoy Downtown. 

HappyHappyJoyJoy Downtown

Singel 460

1017 AW Amsterdam

Lees ook: de beste sushi van Amsterdam, HappyHappyJoyJoy Zuidas opent in Crowne Plaza Amsterdam of Aziatische restaurants in Amsterdam.