Chateau Amsterdam bottelfeest 2021

Het is weer zover! Aankomend weekend is het Bottelfeest 2021, door Chateau Amsterdam. Een festival dat helemaal in het teken staat van de nieuwste lijn wijnen! Dus hef je glas en proef!

In het najaar van 2020 zijn de druiven geplukt, met een oorsprong uit heel Europa. Het fruit is verwerkt tot gefermenteerd druivensap, dat in vaten en tanks tot mooie wijnen is uitgegroeid. Inmiddels zijn ze gebotteld en klaar om te proeven. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

Chateau Amsterdam is een urban winery en modern familiebedrijf. Voor de moderne lijn wordt niet alleen getracht de smaken van de wijnen te herontdekken, maar ook het productieproces. Dit resulteert in moderne technieken die oude tradities voorbij gaan op zoek naar vernieuwende wijnen.

Wil je proeven hoe dit smaakt? Scoor dan nu je tickets voor het Bottelfeest 2021!

Tijdens het festival zullen maar liefst tien nieuwe wijnen te proeven zijn. Van wit, rood tot oranje, verdeeld over 20.000(!) flessen.

Alle tien zijn ze volgens Chateau Amsterdam uniek. Ze zijn ontwikkeld door experimenteren en het gebruik van innovatieve, onconventionele technieken. Moderne wijnen dus, met oog op de toekomst.

Het bottelfeest 2021, door Chateau Amsterdam vindt plaats op 16, 17 en 18 juli op het Gedempt Hamerkanaal 139, in Amsterdam. In verband met de Corona maatregelen, worden er tijd slots van 2 uur gehanteerd en dienen mensen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Zo kan iedereen veilig genieten van dit heerlijke festival!

  • Vrijdag 16 juli (17u tot 22u) in slots van 2 uur
  • Zaterdag 17 juli (17u tot 22u) in slots van 2 uur
  • Zondag 18 juli (14u tot 19u) in slots van 2 uur

De tickets zijn €30,- per persoon, waarvoor je toegang krijgt, een proefglas, de mogelijkheid om tien nieuwe wijnen te proeven en een Chateau goodiebag! Kun je nog lekker even nagenieten.

Lees ook: Heerlijke zomerwijnen voor thuis, VINVIN Wines. Het nieuwe exclusieve online wijnplatform, Aan de kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust.